Vilka serier tittar ni på?

Känner ni igen dessa serier? Vilka serier tittar ni på? Tell me in a comment♥
 
Bildkälla: www.google.se

Style2Bones

 
 

A Cute Guy


Flingor med yoghurt och bär ♥

God morning jelly beans!
Jag sitter nu och äter frukost och kollar på tv. I går kom Manda hit och vi pratade, skrattade och hade det roligt. Hon sov över här men var tyvärr tvungen att åka hem ganska tidigt eftersom hon inte mådde så bra. Så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag kommer väl på nått.  

pastel inspiration


Pick up the phone ya?

 
 
Ingen tid för fix med inlägg men det kommer komma upp massor av sötsaker och roligheter snart ♥ Chuu~ 

Tips - Med Clara Henry

Tänkte tipsa om ett program som kanske kommer komma upp på 5:an snart. Programet heter Med Clara Henry. Själv älskar jag Clara och jag brukar sitta och nörda hennes youtube kanal. Första avsnittet så gästade Yohio så det gjorde det lite extra roligt ^w^ 
Take a look! 
 
Vad tycker ni om det eventuella programmet? 

♔‬New in ♔‬

Moshi moshi! 
Bloggen har verkligen stått stilla. Jag antar att jag har haft så många andra saker som jag satt före bloggen på sistone, att de knappt blivit några inlägg. Det känns jätte tråkigt eftersom jag tycker det är jätte kul att blogga och så, men jag ska ta mig lite mer tid för bloggandet och så nu tror jag. 
Köpte dessa snyggingar ^-^ Tänkte ha dem på avslutningen sen och till vardag nån gång ibland sådär. 
Skopunkten - 399:- 
 
 
Köpte även dessa ballerinaskor! 
Skopunkten - 199:- 
Och slutligen sminkborttagning för ögon och läppar. 
KICKS - 75:-
 
Peace out
 

Någon som känner igen sig?

 
 
 
 

Awsome väskor från Tokyofashion


Helg ♥

Moshi moshi!~
Åå äntligen är det helg! Jag har ett stort behov av att bara få slappa och gotta mig känner jag haha. Så det blir nog det under helgen. Vad ska ni sötisar göra i helgen då?
Teater, sallad och plugg

Helluw (。・ω・)ノ゙
Jag sitter just nu och pluggar lite. Jag bestämde mig för att ta en liten pause och slänga in ett litet inlägg om dagen.
Jag hade sovmorgon idag eftersom alla 9:or i min skola skulle kolla på teatergrupp som spela upp en teater om barn som har det svårt hemma eller hur man ska säga att den handla om. Den började vid 10 så alla fick sovmorgon.
Efter det så stack vi och åt lite mat på restaurang. Jag tog en jätte god sallad och ett glas fanta.Sedan åkte vi upp till skolan igen för att avsluta dagen med matte och hemkunskap. Jag och Fia bakade jätte smarriga morotsmuffins och sen tog jag bussen hem.
Nu blir det att plugga på två läxor och ett prov. Sedan bara slappa i soffan eller framför datorn haha.

I Am Me ♪

 
Ville bara dela med mig av låten jag sitter och lyssnar på. Den är inte så jätte ny så ni kanske har hört den redan. Jag tycker Willow bara är för awsome och texten är verkligen jätte fin. Så tummar upp för Willow 

RSS 2.0
Light Brown Pointer