Omnom♡



Hey ledsen för no uppdate men jag mår fortfarande dåligt och har därför ingen ork för bloggen. (๑•́ ₃ •̀๑) Gomenee~

Just nu sitter jag i soffan och äter lite nudlar medans jag kollar på MTV teen wolf. När det är slut så ska jag nog hoppa in i duschen och sedan se på en film. Så dåligt som jag mår nu så verkar det som jag blir hemma i morgon med.

Något som försöker rymma?

Några läsare kanske har märkt en grej på bloggen som kanske stör er lika mycket som det stör mig. 
Den vänstra ''sidebaren'' (eller vad det nu kalls för) har av någon andledning åkt upp några snäpp. Jag ska se till att fixa detta såfort jag är frisk igen och har lite tid till småfix på bloggen! ^_^  Ville bara påpeka detta och tala om det ifall någon har undrat.  ♥ Mata ne!

Vilken är snyggast?


Sjuk och går på mediciner ♥

 
Hello cutiepies!~ ^__^ Hur mår alla? 
Själv mår jag inte så jätte bra. Jag har varit sjuk hela veckan och först nu börjar jag känna mig lite, lite bättre men jag mår fortfarande inte bra. Förlåt för att jag inte orkat göra några inlägg! ♥
 
Just nu sitter jag på mitt rum och myser framför Tv:n med en Ben & Jerry. Jag har inte ätit en på evigheter så jag kännde att det var det jag behövde nu när jag är sjuk, haha. 
 
Jag har inget speciellt att berätta om utan jag ville bara säga att jag lever och att jag har en underbart god glassburk i handen just nu, hejsvej! ♥  

Be your self ♥


Fikar på café ♥

Hey alla söta ^-^ Jag sitter just nu och fikar på café med vänner och familj.
Blir lite seg uppdatering på bloggen eftersom jag har en kompis från Dalarna här. Men nästa vecka kommer det bli mer inlägg ♥ .



Happy Valentines Day! ♥

Glad Alla Hjärtans Dag alla söta läsare! ^__^ ♥

God morgon!

God morgon alla söta, sovit gott? ^__^
Det har iaf jag! Jag somnade som en stock när jag kom hem från Bodaborg igår. I dag har jag en smula träningsvärk men det är härligt för då känner man att man har tränat musklerna ordenkligt! 
 
Jag har nyss ätit lite frukost och ska strax göra mig i ordning. Jag har inget bestämt för dagen änn så jag får se vad jag hittar på. Nu ska jag gå och duscha så Mata ne~  ❤ 
 
 (  Det får bli en gammal bild eftersom mitt inte riktigt vill!  )
 
 
 
 
 

Fyndat lösögonfransar ♥

God morgon ^-^
Sitter just nu i bilen med min kompis Manda som jag har spenderat natten hos.
Vi har varit nere och handlat och vi stötte på lösögonfransar för 34:90kr på öb.



Jätte fina så jag är nöjd!
Jag ska eventuellt va hos Manda hela dagen men jag ska försöka att uppdatera bloggen.

Imorgon åker jag till Bodaborg så jag har nog inte tid med att blogga men jag får se om jag hinner göra några tidsinställda inlägg.



PastelDream ★


>>THAT'S ME<<

 
 

Skäms lite (*ノωノ)

Helloo alla läsare! ^w^
Guud, jag skäms lite över den stora ''bloggtorkan'' som har varit här de senaste dagarna och veckorna? Har ju haft 2år på bloggen utan den lovade uppdateringen osv. osv. (*ノωノ) gommnee~
Som jag skrev i något av de tidigare inläggen så har jag haft noll motivation och noll ideer men nu känns det som att jag har fått tillbaks det..iaf en liten del. Så jag hoppas att jag kan hålla uppdateringen uppe nu. 
Det gör mig lite glad att det fortfarande går in massor av folk och tittar på bloggen ^___^ ett super tack till er ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Light Brown Pointer