† Pastelgoth inspo †

 

Hatsune Miku - Leave In Summer, Yet You're In My Fluffoughts


Dagens Inspo

 

OOTD

 

New in: Pink cross shoes

 
Helluw ^-^
Här kommer en ''review'' på mina nya skor som jag fick i födelsedagspresent! Blev lite senare än jag tänkt mig eftersom datorn krånglade men nu så!
 
Jag kan börja med att säga att jag är 100% nöjd med dem! De är super söta och är enligt mig värd en 4/5 i bekvämlighet. Mamma och Pappa köpte dem på Ebay men dem finns på andra ställen som tex. storenvy. Skorna finns i tre olika färger. De finns i: Rosa-Vit, Svart-Vit och Vit-Rosa. På sidan de kommer från så var leveranstiden ca 25 dagar (med icke arbetsdagar inräknat). Men det är säkert möjligt att det kan bli mer eller mindre beroende på vart du bor. Som sagt så är jag super nöjd med dem och om det är några övriga frågor som jag inte fått med så är det bara att kommentera! 
♥Klicka på bilden för att komma till skorna♥
 

♡ Morgon promenad och lite annat ♡

Ohayo Gozaimasu ♥
Har nyss varit ute på en 5km morgon promenad med mammi och hunden.

Förlåt för att jag inte varit så jätte aktiv de senaste dagarna. Har massor att skriva om men jag har inte haft så mycket tid för att göra ordentliga inlägg. Men jag ska sätta mig ned och göra lite inlägg åt er!

Har ju fyllt 16år! Födelsedagen var jätte bra och jag är jätte nöjd. Fick massor av pengar och ett par awsome skor som jag har tänkt visa i ett annat inlägg.

Har även varit på handledar kurs på körskolan. Det gick jätte bra och nu är det bara helsokontrollen och sen är det bara att tuta och köra! ♥ *känner mig jätte pepp*
Men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig! Så bye bye så länge~


♥ EssyNoir ♥

Asså..hsjsks vad snygg hon är! Så snygga kläder att jag dör.
 
 
 

Fyller 16år idag!

 

시크릿 SECRET - YooHoo

Glad torsdag på er alla söta! 。◕‿◕。
Det har börjat smälta in i min hjärna att det är sommarlov nu, haha. I helgen är det midsommar och det är också 4 dagar kvar tills min födelsedag!~ Nu när jag har sommarkänslor och solen skiner så tänkte jag bjuda på en söt och sommrig låt med Secret.
 
 
 

The best feeling ever

Bildkälla
 

Mobilblogg - Sommar äventyr med MandaMoshi moshi!
Idag har jag varit på cykel "äventyr" med Manda. Direkt efter frukosten så stack vi iväg på cyklarna i det soliga sommarvädret! ♥
I skrivandets stund sitter jag hemma hos Manda och ska nörda lite dator en stund så hej så länge~

Pinkypie

Bildkälla: Tumblr.com

Rachel Lynch

Bildkälla
 

Tips - Candie

Bilden länkar
 

LaxsmörgåsMoshi moshi! ^ - ^
Sitter just nu på café med mammi och mumsar på en laxsmörgås. Ska gå och klippa mig om några timmar och sen ikväll är det skolavslutning. Det känns konstigt att sluta högstadiet men det känns också väldigt skönt. Har ni fått sommarlov än?

Rebecca & Fiona

 

You fit me better than my favorite sweater ♪

1, 2, 3, 4, 5, 6,
 
 

Smycken från Shock

Armbandet och Halsbandet hittar ni här: Shock.se
 

Hangover 3

Har nyss sett Hangover 3 på bio med Manda. Jätte bra var den! ^-^ 
Dock så inträffade något smått pinsamt. När jag skulle öppna min flaska med vatten så var den tydligen ordentligt omskakad..ja ni kan ju gissa restan av det. Men men.. Det gjorde inte så mycket faktiskt >w< 
Ledsen för att jag inte har uppdaterat så mycket. Är hemma hos Manda och kan inte blogga via mobilen som det var tänkt att jag skulle göra, eftersom min mobil har fullt minne och stänger av nästan allt på hela mobilen. Haha tokigt, tokigt men när jag kommer hem igen så kommer bloggen igång igen!

♥ TokyoFashion Inspo ♥


Note to my cute readers ♥


Just nu:


What's Your Name?


RSS 2.0
Light Brown Pointer