Svar på kommentar - Sitter och fikar

 
Svar: Tyvärr så köpte jag bara en grej denna gången ^-^ haha så jag tror det skulle bli en ganska kort och onödig video eller haul som jag tror man kallar det. Så det får bli en bild denna gången. Men nästa gång jag shoppar mycket kan jag göra en video! Här kommer en bild på vad jag köpt: 
 
Jag köpte sminkborttagning eftersom min nästan var slut. Jag har aldrig köpt denna förut men jag prövade den i går och den var faktiskt rätt så bra! Vissa sminkbortagnings produkter har sin tendens att torka ut ansiktet men den här gör både rent och återuppfuktar ansiktet. Vilket är väldigt bra för min del eftersom jag har en väldigt känslig hud som lätt blir torr (särskilt på vintern). 
Det blev inte så mycket köpt den här gången men jag ska nog ta och klicka hem nått på internett snart så då kanske jag får möjligheten att göra en video.
 

Help Me! ☀

Jag har letat och letat och när jag väl har hittat dem så bankar mitt hjärta ett extra glädjeskutt..men så står det att de inte finns i lager osv. osv. 
Jag tror jag dör om dessa skor inte kommer till mina händer. Snälla, söta och underbara läsare där ute! Om ni hittar dessa skor lämmna en kommentar. 
 

Sitter och fikar ♡

Hello sweethearts! Long time no see ^-^Jag och Manda sitter just nu på ett litet fik. Vi har shoppat lite och nu bestämde vi oss för att vila benen lite. Jag har bara köpt en grej änn så länge och har inga planer för stor shopping heller idag så får se om det blir nått mer fynd.

Gillar du mig och min blogg? - Följ mig ♥

♥Bilderna länkar♥
 

Puuh~

Ikväll har jag tränat så svetten rann. Har nyss tagit en lång och skön dusch och ligger nu i sängen, redo för att sommna vilken sekund som helst. I morgon blir det skola efter det vet jag inte riktigt men jag ska iaf ta och ringa efter en klipptid. Mitt hår börjar bli slitet och går ned till midjan. Det känns som mitt älskade hår kommer bli jätte kort men som tur är så växer mitt hår jätte snabbt.  Nu ska jag iaf ta och sova så natti natti (。・ω・)ノ゙♥

Teater

Helluw ( ・ω・)ノ
Jag befinner mig just nu på teatern och det är nu pause så jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg. Den är verkligen jätte bra och alla är jätte duktiga. Efter teatern så ska jag antagligen åka hem Manda och va där till sent.Bowlig och thaimat

Hej på er! (・ω・)/
Kom hem för en liten stund sedan. Nu är jag jätte trött efter riktigt lyckade omgångar bowling och promenaderna till och från bowlighallen. Jag lyckades sätta många strikar och även doubles!
Jag och Fia gick och åt thaimat och hade de trevligt innan det var dags för mig att åka hem.
Nu ligger jag totalt utslagen på min säng. Ikväll blir det mys och film. ♥ vad ska ni hitta på?

På tåget ♥

Helluw jelly beans ^-^
Sitter just nu på tåget in mot stan. Dock är jag totalt osminkad och har lite blött och självlockigt hår > w < Kan inte beskriva med ord hur snygg jag känner mig. Det blev stressigt och jag höll på att missa tåget men jag lyckades hinna med tåget.. är ful men jag kom i tid!
Jag ska hur som helst spendera natten hos min kompis Fia. Vi har friluftsdag i morgon och får därför sovmorgon så min ända chans att komma in och få sovmorgon var att sova där.
De har ju varit studiedagar för mig och vissa andra i måndags och tisdags. Jag var och shoppade lite med Manda och jag ska försöka lägga upp ett inlägg på vad jag köpt så fort jag har tid ♥ Ha det nice.

Sitter som på nålar!

Då var det en timme kvar tills Yohio kliver in på scenen i final! Är det bara jag som sitter som på nålar och är jätte spänd? >~< Efter melodifestivalen så ska jag spela lite lol med min kompis Fia och vad som väntar sen vet jag inte riktigt. Vad ska ni hitta på? 
 
 

smoothie och toast ♡

Hello sweethearts! ^-^Råkade vaknade ganska sent idag så de blev en sen frukost. Nu sitter jag och kollar på en film och myser. Vad gör ni?
 

good songs makes my day

 
 

♡ tea and homework ♡

Hello alla läsare ^-^ long time no see!
Har suttit i flera timmar och bara sträck pluggat sen jag kom hem. Nu är klockan jätte mycket och jag måste snart gå och lägga mig. En sak som är säkert är att jag kommer se ut som en zombie i morgon!  
♡Min söta tekopp♡
♡Fick också några rosa askar med cupcake motiv på av mammi! Super söta och är från Cilli♡

Svar på kommentar - Vart är dem ifrån?

Hejsan alla söta läsare! 
Tänkte svara på en fråga angående inlägget om väskorna med vingar som jag la ut för inte så länge sedan. 
 
♥Anonym: Svart helt klart! Vart är dom ifrån?♥
 
Dessa sötigar kommer från lostmannequin.
Väskorna är enligt mig ganska dyra (antagligen pågrund av att de är handgjorda) men jag funderar faktiskt på att köpa en ändå! Dock kan jag inte bestämma mig för en färg eftersom de finns i många fina färger. 
Men som sagt så hittar ni vingväskorna och andra awsome väskor här.
 
(psst.. billigare kopior hittar ni på ebay eller aliexpress.com) 
 
 
 
 

RSS 2.0
Light Brown Pointer