Dagens:






wops I did it again

Köpte lite mer viktiga onödheter. Hade lite dö tid när jag väntade på bussen så jag gick in på lindex och dessa följde med mig hem. Så kan det gå.

Pink hair

 

Lindsey Stirling

Om ni inte har kollat in Lindsey Stirling någon gång så tycker jag att ni ska ta och göra det! Jag har följt henne länge och jag tycker hon är fantastikt duktig. Hon förmedlar verkligen starka känslor genom hennes musik och videos. Jag blir verkligen sugen på att lära mig fiol när jag lysnnar på henne.
Vad tycker ni?

inte träffats på ett tag

Hello!
Jag har nyss kommit hem. Jag har varit hemma hos en kompis. Det var riktigt kul faktiskt! Vi har ätit thaimat, pratat massor och sett på film. Roligt att träffa henne eftersom man inte träffats på ett tag. Nu är jag sjukt trött och ska därför sova. Natti natti ♥



Mini ''Haul''

Ja, mini haul som sagt. Notera även att denna video är från i går kväll. Jag hade inte möjligheten att ladda upp det då eftersom mitt intenet inte var som det skulle. 
 
 
 

köpte en grej...

Glad fredagpå er alla söta! ^-^ 
Jag har haft det mycket i skolan nu efter lovet, med nationella och övriga prov. Därför har det varit lite segt i några dagar. 
Nu är det helg igen iallafall! Idag har det vait en stressig dag för mig. Jag har till mesta dels fixat klart inlämningsuppgifter och haft nationella. Sen efter skolan så gick jag och köpte en grej som jag ska visa senare. Jag hade tänkt att köpa mer grejer men jag följde med några kompisar  och åt istället. 
Nu sk jag titta på senaste top model och ta mig något att äta, men vi hörs senare! Mata ne! 
Här är en bild som jag tog idag: 
 
 
 

PastelWorld

 

''Don't touch my swag''


Lovely outfit!

 

Tigerhead


... att leka med tanken

Jag gillar att leka med tanken om hur det skulle vara att leva i en annan tid. Det finns vissa tider jag skulle besöka. Jag skulle vilja besöka 1700-1800 talet. Sen så skulle jag vilja besöka massor av andra tider.
Vilka skulle du vilja åka till för en dag? 
 
 

Stop worrying

 

Dagen är här: Exo - Overdose

 
I can't handle it. 

Mode för killar

Här på bloggen så handlar det mycket om mode! Men modet är väldigt inriktat på tjejer, eftersom jag är en själv. Men nu tänkte jag visa lite vad jag gillar för mode på killar! Here we go! 
Som ni ser så är det väldigt mycket skjortor, långa rockar, kostymskor och att vika upp byxkanten (eller ha kortare byxben) tycker jag väldigt mycket om! Jag gillar när killar har en uppklädd vardagsstil eller hur jag ska uttrycka det. Men ni fattar nog vad jag menar. Svenska killar borde inte vara så rädda för att bära skjorta osv. Det är sjukt snyggt! För att mer konkret förstå vad jag menar så kan ni kolla in denna killen: Ivan Chang . Älskar hans stil jätte mycket. Det finns ju andra stilar jag gillar också, denna är bara en av dem.
Mata ne! 
 

Carousel Dreams

Jag blir inspirerad av väldigt många saker. En av dem är karuseller! Jag vill bara gå helt crazy och bygga upp en i mitt rum. Men det kan man ju inte. Jag får ha en mini. 
 
 

I ♥ Momoko

Det är sjukt vad jag älskar denna tjejen! Jag blir sjukt inpirerad av hennes outfits. I ♥ Momoko. 

dear readers




Favoriten i Exo!

Som ni kanske vet så älskar jag bandet exo! ^-^ Älskar alla i gruppen men Chanyeol är min favvo boy! Haha
Vem är din favorit? 
 
 

Jag genom åren!

Jag satt nyss och kollade igenom min blogg, från början till slut. Kul att se hur den har utvecklats. Speciellt hur jag själv har utvecklats både utseende mässigt och personligt. Detta är jag genom åren som bloggare: 
 
Som sagt, jag har förändrats väldigt mycket. Jag minns att den där tjejen på första bilden var väldigt obekväm och osäker med sig själv. Under dessa år har jag lärt mig av mina misstag, jag har gjort goda beslut, hittat mig själv som person och jag är nu idag väldigt nöjd med mig själv. Jag kan titta tillbaka och vara stolt! Jag hoppas att alla ni känner så eller kommer att känna så där ute! Att ni har hittat vilka ni är, vart ni hör hemma och att ni är stolta över er själva! 
 
 

Dör lite.

Holy shit vad jag har väntat på detta.
Exo's Overdose teaser har kommit ut (!!!!!!!!!). Jag orkar inte. Perfektion. Perfektion. Dör lite. 

Outfit inspo!!

 

Välkommen nya läsare!

Jag har fått en massor av nya söta folk som kollat in på bloggen idag! Jag hoppas verkligen att många av er gillar min blogg och att ni titta in fler gånger. Love you all! ♥
Tack!
 

New Balance Skor - Hiss eller Diss?

 
New Balance skor är något som har blivit sjukt inne i Japan nu under våren. Därför undrar jag lite vad ni just tycker om dem? Tycker ni de är snygga? Blir det hiss eller diss för er del? 

Eric Nam - Ooh OoH

 
God morgon cutiepies! 
Sitter just nu och lyssnar på Eric Nam och äter frukost ( ˘ ▽ ˘)っ♨ 
Jag hoppas ni sovit gott och att ni nu får en underbar dag med massor av glädje, kramar och kärlek! 
Ha det bra! 

Bento

Blir så avundsjuk på alla bento lådor där ute! Ser så sjukt fina och goda ut. Jag önskar mig en liten bento låda, som jag kan ha och fixa söta små figurer i. Haha. 
För er som inte vet så mycket om Bento, så tänkte jag förklara lite vad det är osv. 
Jag gissar att ni redan förstår att Bento, betyder lunchlåda på japanska. Vanligt att man tar med den till skolan eller jobbet i Japan. Vissa gör väldigt simpla rätter medans vissa skojar till det med söta figurer osv. (som ni kan se på bilden ovan). Jag tänker bli en äkta waifu och lära mig att göra en pro bento! (∩`-´)⊃━☆゚.*・。゚
Länkar till bento saker: 
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

☆ New in: hängselshorts ☆

 
 De är från H&M och kostade 299:- Hela förra året så letade jag efter hängselbyxor och i år så finns det äntligen i butik! ♥ Tycker det verkligen är ett sött plagg och man kan kombinera det med söta blusar eller t-shirts!

Sheinside cravings!

 

Paket review


Pastel, vitt och rutigt

 

Some music 4 you:


Kvällsmat och topmodel

Hej hopp!
Sitter och kollar på senaste top model och äter lite gröt, toppat med banan och lite organiskt jordnötssmör. ♥
Ska strax gå ut med hundarna och sen göra mig i ordning för bädden.



Music with style

Som ni kanske vet så är jag galen i R&F. Så här är en grym låt med dem: 
 
 P.S älskar deras hår. 
 
 

Happy Hanami guys!

Ville bara dela denna video för att jag är sjukt avundsjuk på den + att få säga '' Happy Hanami guys!''. Ska nog fira Hanami med kompisar någonstans, under ett vackert körsbärsträd snart. Chu! 

Cute outfit inspo:

 

Fitnessguru

För två dagar sedan beställde jag organiskt jordnötssmör och massa bars från fitnessguru! Idag när jag kom hem så låg det ett paket med allt i + en liten gift - provpåse ♥. Dagen har varit bra. Jag har chillat i skolan och sen när jaf kom hem så gjorde jag lite bananpankakor. Nu är jag hemma hos mamma och pappa!

Fashion Show på G!

Idag gäller det! ^-^
Vi har nyss haft det sista genrepet och nu återstår bara kvällen! Alla var jätte duktiga och fina ♥.
Ska stanna här i skolan tills kvällen. Äta mat och umgås! I helgen blir det fest i Skara så det kommer kanske inte bli jätte mycket bloggande. Får se hur jag gör~




Awsome hair inspo

 

Synd om mig? Inte alls.

God morgon jelly beans! ^-^
Sommartid nu då! Det känns verkligen när man går upp haha. Som tur är så har jag sovmorgon på både måndagar och tisdagar + att jag bara har en lektion idag. Så jag ska bara åka in, fixa lite med mode showen, kanske ta en fika med kompisar och sen hem! Synd om mig? Inte alls. Så nu sitter jag och väntar på tåget. Dricker en god vitamin dricka och ska strax läsa lite i en tidning. Ida Warg är som ni ser på omslaget! Love her ♥ 
 

RSS 2.0
Light Brown Pointer