Home Is Where Your Heart Is

Hello Cutiepies!
Är nu påväg hem till Lidköping. Jag har haft en underbar helg i byhålan. Det är när man verkligen har flyttat som man märker hur vackert, underbart och mysigt det är här. Även om Lidköping är fantastiskt, så känns det så tryggt där på något sätt. 
Men nu är det dags för skolan igen! Rå plugga och sedan hem igen på torsdag. Är ledig både torsdag och fredag, eftersom jag ska vara hundvakt åt mamma och pappa. De ska till London och jobba (och antagligen gotta sig). Jag kunde följt med men jag vill spara mina pengar för Japan. #fight 
Skriver kanske mer när jag kommer hem. Fick nämligen sms om att min box har kommit. Så då kommer jag ha internet igen! 
 

Ask.fm?

 
Har fått liknade kommentarer förut, som jag kanske inte svarat på/varit oklar med. Så detta är svar på allas frågor/kommentarer om plattformen Ask.fm 
Kram

10 Random

  • Jag kan inte äta mat när jag är stressad. Har jag lite tid på mig att äta så struntar jag oftast i att äta. 
  • Jag ÄLSKAR Risifrutti (i lagom mängd)
  • Mina dröm stövlar från LizLisa är påväg hem till mig (*skriker inombords*)
  • Jag ''ögonshoppar'' på internet varje dag
  • Jag äter popcorn just nu 
  • Jag saknar min pojkvän
  • När jag tänker på framtiden så pirrar det i magen av glädje
  • Jag är ensam hemma just nu
  • Jag är bra på att förstå och läsa av människor
  • En hund sover på mina fötter
 

ʚ♡⃛ɞ Dagens favoriter i spellistan! ʚ♡⃛ɞ


Förskylning = sämst

Hello guys! ♡
Sitter just nu och har det lite små tråkigt. Har dragit på mig en rejäl förskylning, så jag orkar inte göra så mycket.
Igår var jag med pojkvännen,som sedan sov över. Dock åkte han ganska tidigt för att hjälpa till med en flytt.
Efter han åkte så har jag bara sovit, kollat film och lyssnat på musik.
Jobbigt att vara sjuk. Som tur är så börjar jag må bättre igen. ☆






‪♔ 4 ‪♔

 
 

La Da Dee - Cody Simpson

 
 
 
 
 
 
 
 

Textil Fashion Center

God kväll söta läsare! 
Jag befinner mig just nu hemma hos mamma och pappa! Ska va här under helgen, vara hundvakt och träffa folk mm. 
Idag så har jag varit på skolresa. Vi åkte till Textil Fashion Center i Borås. Det var helt underbart och jag blev jätte inspirerad. Det var Iris Van Herpen som stod för det flesta kreaktionerna. Iris Van Herpen är en tysk designer som skapar ''klädkonst''. Hon inspireras av olika teman som mikroorganismer, strålning, mumier, fabriksrök, spelberoende, elektricitet och svart magi. Allt var helt magiskt.
Här kommer en bildbomb från dagen: 
 
 

Back To The 60's

''Jag vill ha en 60-tals bubbla!!'', det är ett av mina senaste påfynd. För gud vilka underbara bilar! Jag skulle vilja ha en som är lackad i en klassisk, vit färg. Har camber och ser sådär klassisk ut! Det är min drömbil!
Vad skulle ni vilja ha för bil? 

I Swear

Blev lite besviken på Sistars nya låt...men den är fortfarnde helt ok, eller vad säger ni? ♪(´ε` )
 
 

No wifi!

Hello Jellybeans! ☆彡
Blev inget bloggat igår. Mitt internet är helt slut på mobilen och det i lägenheten är inte fixat än. Så jag får helt enkelt försöka blogga lite när jag är i skolan. 
Här kommer dagens och även gårdagens outfit! 
Idag:
Igår:
Kände för att vara mysigt, men ändå fint klädd idag. Så jag drog fram en mysig poncho som liknar en hoodie. Den är super fin och super mysig! 
 
 

Äntligen hemma!

Hello! 
Är nu tillbaks i lägenheten. Det känns väldigt skönt att vara hemma igen. När jag kom hem så lagade jag och Manda lite asiatiska risrullar och kollade på The Fault In Our Stars. Super god mat och jätte bra film! 
Nu ligger vi lite halft döda på sängen och nördar på mobilen.
I morgon är det skola igen! Som tur så har jag sovmorgon och börjar klockan 12:10. Skönt att få sova ut på Måndagar! Samla kraft för en ny, händelsefull vecka. 
Nu så ska jag fixa mig för bädden,förbereda inför imorgon och sedan dykna ned i sängen. 
See ya!
ʚ♡⃛ɞ
 
 

TAEMIN - Danger


.*♔I'm Back!♔*.

Hello guys! Kommer ni ihåg mig? 
Efter världens största blogg torka så förväntar jag mig inte det, haha. 
Under tiden jag har varit borta så har mycket saker hänt. Jag har flyttat, börjat skolan, en ny underbar männsika har tagit sig plats i mitt liv och mycket mycket mer! Men mer om dessa saker kommer kanske i andra inlägg. 
Men nu är jag hur som helst tbx, antar jag! 
.*.♔.*.♔.*.♔.*.
Just nu befinner jag mig hemma hos min syster. Jag har varit barnvakt hela dagen åt mina söta syskonbarn. Min syster och hennes man skulle åka och hämta en hundvalp så de behövde någon som tog hand om barnen under de timmarna. Så jag tog tåget till Herrljunga och bytte mot Fristad och blev sedan upp hämtad. 
Det har gått super bra. Vi har kollat på film, läst, lekt och en och en annan blöja har dykt upp. Men det har som sagt gått super bra!
Nu är de hemma igen, och har med sig en über söt hund! Och jag kan äntligen vila ett slag. Nu ska jag vila tills det blir morgon dag. 
See ya! ✌ ❤
( Får bli en tråkig men fin bild. Har inga bra på lager just nu. )

Dagens inspo: rutig kjol

Något jag har blivit helt fast för på senaste tiden är rutiga kjolar!
Så himla snygg! Jag ska defenitivt skaffa ett par! 
 

Dör snart


The Vampire Diaries

Hejsan hejsan!
Ligger just nu och kollar på The Vampire Diaries. Jag kan inte fatta att jag inte kollat på den serien förut. Dock så har jag fått höra att den flippar ur i de senare säsongerna. Vilket är lite synd! Men nu har jag precis kollat klart på säsong 1. ♡
Om ca 2 timmar får jag besök av Emil. Så det blir att hänga med honom hela dagen och ha roligt. Snart börjar skolan, så man får verkligen utnyttja dagarna som är kvar. ☆

Har inga bra bilder just nu, så det får bli en ful selca! ^_- ☆

Andas Daniela, Andas!


Kul va?

Good morning guys! ♡
Idag har jag sovit ca 3 timmar. Kul va?
Vakanade kl 4 av att det spöregnade ute. Jag är en person som oftas inte kan somna om efter jag blivit väckt. Så därför har jag varit vaken sen kl 4!
Nu har jag iaf ätit lite frukost och ska strax gå på en låntur med hundarna.





Inspo




3 timmar efterbliven

God morgon! (dock vaknade jag för 3timmar sedan)
Ledsen för att jag bloggar så dåligt. Jag ska bättra mig snart! Jag har lite olika inlägg på G som jag har tänkt att jag ska göra + att jag håller på att jobba på en ny design! Men det kommer att ta lite tid. 
Idag så ska jag träffa några kompisar. Vi ska va hemma hos mig och bara umgås, äta och ha det trevligt antar jag! Ska bli super kul! 
 

Sitter i bilen

Hello cutiepies!
Jag sitter just nu i bilen och är på väg mot Ikea. Våran granne skulle dit och köpa saker så jag, mamma och pappa hakade på! Jag har inte varit på Ikea på jätte länge så det ska bli kul.
När jag kommer hem så tänkte jag bege mig ut och springa intervall. Men det är helt beroende på om vädret är bra och hur sent vi kommer hem. Vi får se helt enkelt! ☆


☆Dagens Selca! ☆

Idag vaknade jag tidigt

Hello Jellybeans! 
Idag så mår jag lite bättre. Skönt det!
Dagen har bara bestått av en massor av tråkiga sysslor. Mamma är och hjälper min mormor att flyttar samt jobbar så jag fick hjälpa henne idag. Så idag vaknade jag tidigt, gick ut med hundarna och sen så har jag städat hela nedervåningen samt skruvat ihop ett skoskåp. Nu är jag super trött och funderar på att spela lite Sims 3 eller kanske läsa en bok. Jag får se vad jag gör! Bye bye!
 

LIZ LISA coordinates

 

Idag slog det till

Hello Jellybeans! 
Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag till mormor idag. Så blev det ju inte då. Jag har nämligen blivit magsjuk!! Jag kände att de var något fel igår och idag slog det till. Så idag får jag stanna hemma. Resten av familjen är hos mormor och hjälper till så jag får tyvärr ta hand om hundarna, och det känns ju sådär. Men så kan det gå! 
Jag hoppas att ni är friska och glada idag. Det är underbart väder ute, så njut av solen och ha så kul! 
Chu!~
 

Mean Lolitas

Haha! åå vad jag älskar deerstalkerpictures. Gud vad bra film detta hade varit! 

önskar ni kunde se det

God kväll sötnosar!
Jag har precis kommit hem från Lidköping. Jag har varit i lägenheten och fixat med Manda, pappa och min granne. Det börjar verkligen bli super mysigt och jag önskar att alla ni kunde se det! ♡
Nu ligger jag i sängen och funderar på att sova. Jag ska åka till min mormor i morgon. Hon flyttar nämligen hon med och hon behöver lite hjälp att packa. Men sov så gott så hörs vi i morgon!Puss!
Foto på mig och Manda från ÄlvPhotoshooten

Hello August

Hello guys! 
Idag är det 1 Augusti. Wow, vad Juli har gått fort! Sommarlovet börjar nå sitt slut, och jag måste säga att jag är sjukt nöjd med sommarlovet än så länge. Det är mycket nytt som har kommit in i mitt liv, och allt känns helt underbart! Det ska dock bli ganska skönt att börja skolan igen. Att få tillbaka alla rutiner, min underbara klass, lärare, utmaningar, påbörja japanska kurs och börja bo i den nya lägenheten. Så, pepp på livet för allt det! 
Något jag är mindre pepp på är att blogga. Jag vet inte riktigt varför och jag vet inte hur jag ska nå tillbaka. Det skulle vara super snällt om ni söta läsare kan ge förslag på vad jag ska skriva om eller vad ni brukar göra när ni får bloggtorka! Vill verkligen få inspirationen tillbaka!
Jag hoppas ni tar hand om er! 
Kramisar! 
 

RSS 2.0
Light Brown Pointer