LeoCutie

 

Det är konstigt hur man förändras

God morgon! ★
Jag sitter på tåget, på väg till skolan. Jag är jätte trött, så det känns skönt att dagarna går så fort och att det snart är helg igen! Idag har jag bara jobbiga lektioner men avslutar sedan dagen med idrott. Jag har under hela högstadiet ogillat idrott. Nu älskar jag det! Sjukt roligt! ♥ Haha det är konstigt hur man förändras från att nästan aldrig träna till att bli en riktig hurttig tjej som tränar 5 dagar i veckan.
När jag kommer hem så ska jag vara tråkig och städa osv. men i helgen händer massor av busigheter som ni snart ska få reda på! 
 

Candy love!


Dagens peppcitat:


Sen så kom mina föräldrar helt plötsligt

Hej hej bloggen!
Gud vad jag är dålig på att blogga denna veckan. Mycket fokus har legat på skolan, och jag är ledsen för det. Jag försöka blogga så mycket jag hinner! ♥
Idag när jag gick hem så träffade jag på sötnosen Jennysom jag inte träffat på ett bra tag! Kul kul! ^-^ Sen så kom mina föräldrar helt plötsligt och jag följde med dem hem. Så nu sitter jag hemma hos dem och myser! Jag har nyss sett på avsnitt 2 av topmodel och ätit några skedar Ben och Jerry's glass. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Vad gör ni?
 
 

KawaiiInPink

 

Sängpotatis

Hejsan bloggisen!
Blev inte så mycket blogg inlägg under helgen nu känner jag haha. Men jag har ändå inte gjort så mycket annat än att slappat och tagit det lugnt.
Idag har jag sovit jätte skönt (jag drömde att jag träffade Reika på NCV som jag aldrig var på men schh). Direkt ur sängen så tog jag på mig träningskläder och gick ut och sprang. Var sjukt skönt!! Sen åt jag frukost och sen dess har jag varit en sängpotatis, haha! Japp det var min dag det. Helgen är redan slut, vilket känns tråkigt. Nu ska jag gå och va en sängpotatis igen, byee bye! ♥ 
 

PinkHair

 
 

Till den lilla byn

 
 Hello!
Åker från gymmet nu. Ska bara sticka upp och hämta mina saker och sedan bär det av till mamma och pappa i lilla byn. Känns super skönt att det är helg, eller vad säger ni?! ♥

The Secret Life of the Lolita: Part 3


Yume no Hajima Ring Ring - Kyary Pamyu Pamyu

 
 
 
 

☆DAGENS☆




Fortsätt simma

Hejsan svejsan!
Sitter på stationen och väntar på tåget. Jag har nyss haft idrott. Vi simmade och jag är nu super trött och hungrig, fast jag har ätit två frukter. När jag kommer hem så ska jag nog bara ta något att äta, läsa lite och sedan sova. 
 

Alpaca cuddle


Min TokyoFashion favorit:


ShapeUp!

Hejsan svejsan! 
Hur mår ni gosisar? Jag mår bra. Här med så älskar jag tisdagar! Jag börjar dagen med en sovmorgon. Åker till skolan, har en lektion, hänger med vännerna och sedan hem igen! Så här underbart ska jag ha hela terminen. 
Jag hade tänkt att jag skulle ut och löpa idag, nu när den äckliga snön är borta. Tyvärr så märkte jag att jag glömt min träningsjacka hemma så det sket sig ju. Dock kommer pappa med den ikväll så jag kan ut och löpa i morgon istället! Nu när mitt virriga huvud sabbat min plan så köpte jag en tidning som tröst. Jag sitter nu och läser den och dricker mitt goda cupcake te. 
 
 
 
 

Outfit inspo!

 
 

Skäms Daniela!

Halloj bloggisen! 
Jag sitter just nu vid datorn, och gör allt annat än att plugga! Skäms Daniela (!!!!!). Ska starx ta tag i livet, jag lovar! 
Går dagen var super. Inte så mycket plugg som jag tänkt mig men för hoppningsvis så hinner jag klart allt idag. 
Jag är sjukt sugen på godis så jag funderar på att dra mot ica och handla lite, hehe.
Blir lite mysigare att plugga då liksom! ( ´∀`)
 
 
 
See ya! 
 
 
 
 
 

Känner mig som Klimpen!

Hej hej bloggen! 
Sorry att jag är dålig på att uppdatera om vad jag håller på med om dagrana! Jag sitter just nu ensam hemma. Passar hundarna eftersom mamma och pappa är på 50års fest. Så jag har lite ff nu då! Känner mig lite som Klimpen i Bert hahah. 
Får iaf besök snart och det ska bli himmla roligt. 

Tumblr reblogs!

Följ mig på tumblr för mer bilder! 
KawaiiDanni.tumblr.com 

Dagens Inspiration!

 

Alla ♥ dag!

 
 Happy Valentime's Day cutiepies! ^-^
Hoppas ni har en underbar dag med massor av kärlek omkring er.
 Vad ska ni göra idag? Jag ska på date med min dator sen ska jag plugga. 
 

Rain for the first time!


Do whatever the fuck you want

 

Smart girl!


Alice in wonderland

 
 
 

Plugg och shopping!

Hejsansvejsan bloggen! Sitter just nu framför tumblr och myser. Ska dock byta till en film snart och krypa ned i sängen. Kommer antagligen sommna innan filmens slut haha! Idag har jag pluggat en massor men jag har även åkt till skövde med Manda och shoppat lite. Blev inte så mycket men de blev lite plagg från gina tricot! 
  
 

Girls'Generation Comeback!


Spring feels!

Gud vad jag vill ha vår! Jag vill att det ska bli varmt så man slipper bära tjocka kläder, frysa sönder och få torr och jobbig hud. Fast jag tror jag mest längtar efter att få ge mig ut och springa igen. Pepp pepp! 
Har ni också vår feels? 

Last Kiss

Om jag ska vara ärlig så har jag inte varit jätte förtjust i alla Yohios nya låtar, men denna tycker jag faktsikt om! Jag har lyssnat på den här + en annan låt hela dagen haha! Tycker att det är lite konstigt att den är mindre känd än vissa andra låtar som han gjort. 

CoolGalInspo

 

Angel


Missade tåget

Hello~ ^-^ ☆
Ledsen för dålig uppdatering. Har varit mycket nu innan lovet. Nu har jag bara en dag kvar!~ Sitter just nu på stationen. Råkade missa mitt tåg så jag fick vänta på nästa. Jag är hugrig och trött men tåget kommer start! ♥ Såhär såg jag ut idag (innan jag bytte till byxor) : 
 

awsome outfit inspo

 

Girls Just Gotta Have Fun

Hittade nyss den här videon! ^_^ Gud vad söt haha 
 

RSS 2.0
Light Brown Pointer