Lana Del Rey - ULTRAVIOLENCE

 
Som säkert många av er vet så ÄLSKAR jag Lana Del Rey. Nu har hon släppt sitt nya album Ultraviolence. Det är ett väldigt bra album tycker jag. Starka, känslomässiga och sorgsna låtar. Old Money är min favo låt. 
Vad tycker ni? 

Dagens inspo: Sailor moon tattoo

Denna ska jag absolut skaffa någon dag i mitt liv! Så sjukt snyggt! 

>>Dagens låt<<


Äntligen!

Hejsan hejsan alla! ♡
Vi vandrat runt på Astrid Lindgrens värld i flera timmar, och nu så är vi äntligen i vårat radhus. Det var mysigare än vad jag trodde här och vi ska nu gå och äta tacobufe!
Här kommer lite bilder från dagen och på hur radhuset ser ut:




Dagens inspo: High knee boots

Kanske är det fel av mig, men jag längtar till Hösten. Haha. Jag har hittat mängder av kläder som passar perfekt till höst och vinter. Brukar ni också få så? Att ni hittar fina sommar kläder på vintern och fina vinter kläder på sommaren? Detta är i alla fall ett måste för mig i höst och vinter: high knee boots. 
Bildkälla: Google

Nu bär det av till Astrid Lindgrens värld!

Klockan är halv sju och det är dags att åka ner till Småland. Det regnar, och jag har hört att det ska göra det där nere också. Jag hoppas verkligen att det inte hindrar oss för att ha roligt och trevligt. Vi får hoppas att det finns något öppet och att vädret inte är allt för illa.
Vi hörs förmodligen senare när jag har kommit fram! 
Bye bye! 
 

Lolita Cupcake Fight


Mys hos Manda!

God kväll! ♡
Sitter hemma hos Manda och har det trevligt. Vi spelar lite Cod, Skyrim, dricker och äter gott. Ska dock upp tidigt i morgon så vi får se hur detta går haha.
I morgon så ska nämligen jag och min familj åka till Astrid Lindgrens värld. Ska bli så mysigt att se små pojkarna springa runt bland Pippi och Emil.



Dagens outfit!

✿ Blus: Taobao ✿ Tröja: Ginatricot ✿ Kjol: Lindex ✿ Tights: Taobao 

Dagens inspo:

 

Äntligen hemma!

Hello!
Idag har jag varit i stan och jobbat lite. Känns riktigt bra och allt flyter på.
Nu är jag hemma och har nyss ätit lite kvällsmat. Jag ska nog gå och lägga mig snart, för imorgon ska jag upp och tömma lägenheten i stan. Jag flyttar ju till Lidköping snart så allt måste va klart. ♡



Japanese learning from tumblr!


Födelsedags presenter och från Göteborg

Detta är vad jag fick i födelsedagspresent! Det största jag fick var ju konsären så jag fick ju inte så många andra presenter. Men jag är jätte nöjd! ♡
Här är lite bilder från konsär dagen:

Två videos från konsären och natten på min födelsedag (igår)


Vaken hela natten

God morgon på er! ♡
Ni sover säkert fortfarande, men jag är vaken sen igår.
Suicide Silence var as grymma och födelsedagen har än så länge varit väldigt bra. Jag sitter just nu på tåget på väg hem. Vi ska dock byta några gånger innan vi är framme. Mer bilder osv. kommer nog senare.
Bye~




Detta är vad jag ska göra i morgon:

Japp! Jag ska på Suicide Silence konsär i Göteborg i morgon. Jag har helt glömt bort att tala om det här, jag är ledsen. Haha. Detta kanske kommer som en liten shock för er som inte vet om att metal är en av mina favorit geners i musik. Jag är ju i övrigt ganska så oskyldig i min utsida och metal är så kopplat till svartklädda människor som är aggrisiva och hatar livet. Så ja. Jag för står er om ni får en shock. 
Jag vet inte varför jag inte brukar dela med mig av mitt intresse för denna musik. Det har ju trots allt , precis som Japan varit mitt största intresse i ca 5år nu. Kanske ska börja göra det, eller vad tycker ni?
Vad tycker ni om metal? Har jag något metalhead fan bland mina läsare? 

Dagens inspo från tumblr~






Midsommar!

Ja, då var detta årets midsommar gjort! Har haft super trevligt med polare och brorsan. Tack för detta år! 
Har ni haft en bra midsommar?
Klipp från igår hemma hos Kevin
 

Kläderna från taobao:




Dagens låtar!


I love this hair

 

Taobao Haul

Nu har jag äntligen bytt över till Youtube! Och gissa vad som kom på posten igår? 

Dagens:




Breathe


Aaiimiie




Nu är jag officiellt manager!

Hello guys! ♡
Ledsen för att jag inte har lagt upp så mycket på bloggen idag. Jag har varit i Lidköping och varit på PM presentation.
Orkar inte förklara vad det är mer än att det är ett företag jag och min familj jobbar med. Jag blev upp ropad och fick en pin för att ha nått nivå ett, manager! Wiho! ♡♡
Nu är jag super peppad men dock väldigt trött! Så det ska bli skönt att komma hem till min sköna säng!
°•○Ha det bra○•°



Two cute girls!

Hittade just en tjej som heter Séraphina (kittyphina). Hon är lite av en copycat av Dakota Rose. Visst är de lika? och vad tycker du om att kopiera någon?
<-- Séraphina * Dakota -->
 

Två filmer jag bara var tvungen att dela!


Häng med Linnea!

God kväll! ♡ Jag sitter just nu och inviger sommarlovet med min kära vän Linnea! Skolavslutningen var simpel. Vi satt lite i aulan och lyssnade på estet musik och sedan fick vi gå. Lite trisst tycker jag! ^-^ Det blev inget efterhäng med klassen men Linnea följde med mig hem och resten av klassen ska vi träffa en annan dag på grill kväll eller något annat mysigt! Så vad ska ni göra i sommar? Jag har mängder av saker planerade. Jag ska på konsär i Gbg, fylla år, träffa massor av häligt folk, gå på lite roliga fester, grilla, träffa en gammal vän och vara ute på massor av andra äventyr! ♡ Det verkar inte bli något NärCon tyvärr, men det gör inget. Jag kommer ha massor av andra saker att göra.

Dags för skolavslutning!


Let's do this guys!

Hello mina-san!
Jag har blivit förfrågad om att göra detta inlägg. Jag tvekade lite eftersom jag är ganska emot inlägg åt det negativa hållet..men let's do this guys! 
Saker jag ogillar i bloggvärlden:
* Elaka kommentarer - Jag tycker att alla ska försöka sprida glädje och en vacker gemenskap ist! ^-^ Ta hand om varandra!
* Dryga bloggare -  Bloggare som inte svarar på kommentarer tex. Det är inte så svårt att svara på dem. Jag är säker på att personen blir glad! Jag tycker iaf en läsare förtjänar svar i alla lägen. Det är ju trots allt de som läser ens blogg varje dag och jag iaf tänker därför behandla dem med kärlek och respekt! (OBS! elaka kommentarer bör hamna i soptunnan).
* Bloggstress - Denna ständiga kamp att vara bäst. Vem som börja med vad, vem som har flest läsare och vem som har snyggast header. Det ska vara roligt att blogga och om alla slutar att vara så avundsjuka på varandra och göra allt till en tävling, så skulle det kunna vara roligt för alla. ^_^
 
Tack mina söta läsare för att ni läser min blogg! Även om ni sällan kommenterar så är jag så sjukt glad att ni läser och att ni ökar mer och mer! Kärlek till er alla! 
 

Varför har jag inte kollat på denna förut!!!!

OMG. Jag har nyss sett en 4år gammal film som jag har totalt missat. How to train your dragon. Det är en helt underbar film! Som har precis allt jag gillar. Vänskap, romantik och att det handlar om en person som på utsidan ser helt okapabel ut och som sedan visar sig vara en av de starkaste. Animationen är helt fantastisk. Åå vill se efterföljaren! Fy och skäms att jag inte kollat på denna film tidigare. 
 

♢ haul ♢

Igår var jag och shoppade med mammi! Jag fick med mig 5 saker hem som jag är riktigt nöjd med.





1. - secondhand 40:-
2. Lindex 299:-
3. Lindex (rea) - 150:-
4. Secondhand - 20:- (ska eventuellt sy spets längst ner)
5. Lindex - (?)

Japan here I come!

Helloo! 
För några dagar sedan så pratade jag och min mamma om Japan, och gissa vad? Vi kanske åker dit om något år eller så!! Yey! *proppar pengar i sparbössa och lägger över pengar på sparkonto* TÄNK ATT FÅ SHOPPA I SHIBUYA  109! TÄNK och få dra med sig mängder med japanska kläder hem! 
Måste kolla priser osv. och sedan börja spara! 
Go go go! 
 

The Little Mermaid


Dagens:






Färgat håret

Hej mina kära läsare! 
Jag är ledig från skolan idag och har därför passat på att färga håret. Jag hade en fruktansvärd utväxt och jag ville ha lite blondare nyanser i övriga håret. Det blev ljust och bra tycker jag. Imorgon så ska jag åka till frissan och klippa mig. Jag vet fortfarande inte vad jag vill göra med håret. Om jag ska klippa tillbaka min hellugg eller om jag ska klippa kortare osv. Jag har en dag på mig att bestämma mig, så vi får se hur det blir!  Hehe
 


I ♥ Taeyang


Dagens inspo!

 

Creepy but cool

Denna video stötte jag på på Youtube idag. Det är ett verk av Jordan Wolfsson. En slags robot tjej som kan dansa, mima och ha ögon kontakt med personen i rummet. Ganska creepy om du frågar mig. 

Karuseller

God morgon sötosar! ( ・ω・)♡
Jag har nyss ätit frukost och ska snart fixa till mig. Jag ska åka till Sjötorp eftersom barnen ville åka karuseller osv. Haha gulligt! Nu måste jag skynda mig! Ses senare! ☆



sommar väder

Hello!
Äntligen är sommar vädret tillbaka! ♡
Jag sitter och umgås med min syster, svåger och syskonbarn!
Idag ska jag bara spendera tid med min familj och ha det skönt. Jag hoppas ni har en underbar dag, precis som jag.
♡ Kram på er! ♡



Äntligen!

deknjkfv en av mina favvo serier är tillbaka! yey! 

ETERNITY

wah vad alla gör come backs just nu haha! ^-^ Här är ETERNITY med VIXX! 
 

LÄS DETTA - VIKTIGT!

♡ ♡ ♡ Hej igen sötisar! ♡ ♡ ♡ 
Jag behöver verkligen era kommentarer nu! 
Jag har fundert mycket på mitt blogg namn KawaiiDanni. Jag vet inte om det känns så rätt för mig. 
Här nedan så kommer förslag som folk har givit mig + några egna jag har lagt till. Jag skulle verkligen, verkligen uppskatta om ni kunde kommentera vad ni tycker skulle passa bäst för min blogg. Kom gärna med egna förslag.
Jag har planer på att ändra sökdomänet också så det är också därför detta är viktigt! 
♡ ♡ ♡ 
1. KawaiiDanni
2. MilkyTeaBunny
3. MilkTeaBunny
4.MilkyTeaPop
5.CarnevalBunny
6.CarnevalHime
7.CarnevalDanni
8.MilkyCarnevalPop
9.TeaBunny
10. TeaTimeBunny
11.SweetBunny
12.SweetBunnyPop
13.DanniBunnyDays
14.HimeBunny
15.MilkyRosePop
16.SweetCandyBun
17.MilkyBlossomBunny
18.Danni-Chan's
19. DanniHimeBunny
20. BabyDollDanni
 

 
 

Babbel om mig + dagens outfit

Hello!
Gjorde aldrig en life update igår. Men i går var jag iaf hemma från skolan för att jag inte mådde så bra. Kollade på anime hela dagen i princip. Idag mår jag likadant tyvärr. Lite tråkigt att jag ska må dåligt på en ledig dag. Jag mår illa, är snurrig, känner mig svag och är skakig i hela kroppen. Vet inte varför eftersom jag har ätit, drukigt och sovit så många timmar jag behöver. Konstigt. Men nog om det! (^▽^)”
Idag har jag iaf gått upp ur sängen och intalat mig själv att jag mår bra! lol det funkar (inte).
Jag ska gå ut och ta lite luft nu tror jag, för vädret är bra och jag tror jag behöver ha lite sol! ♡
Detta blev ett dåligt inlägg haha sorry för det..men här är dagens outfit iaf!
Blus - Någon gyaru sida som lagt ner
Hängselshorts - H&M
Tights - H&M

Eyes, nose, lips

Nu har Taeyang släppt sin nya låt! Jag gillar den faktiskt. Jag tycker den känns vacker och clean. Låten handlar om olycklig kärlek och texten för mig väcker mycket känslor. 
Vad tycker ni?

Rainy Japan

Waah, asså Japan ser fab och lockande ut även när det regnar. Vill dit!!! *proppar pengar i sparbössa* 
Blid är tagen av TokyoFashion.com

Air Balloon


liz lisa boots

 

Packat ihop mina saker

Hejansvejsan!
Idag är jag hemma tidigt och jag åkte hem till mammi och pappis hus igen. Ska sova här inatt eftersom jag har sovmorgon.
Igår packade jag ihop det mesta från min lägenhet i lådor. Det är inte långt kvar till sommarlovet börjar och jag flyttar till Lidköping. Jag känner mig så sjukt lyckligt låttad att få denna lägenhet! ♡ Den är underbar! Kommentera om ni tycker att jag göra en video där jag visar upp den när jag flyttar in! ye~
Idag ska jag träna, slappa och kolla på film. Målnen skvallrar om att det kanske kommer att bli regn..och det är då man ska kolla på film! (*´▽`*)



Två sötisar!


About me:TAG

1. Har du ett mellannamn?
Svar: Ida och Frida är mina mellannamn

2. Vad är ditt favoritämne i skolan?
Svar: Svårt. Jag gillar design, engelska, svenksa, idrott och bild o formgivning. 

3. Vad din favoritdrink?
Svar: Vatten eller någon god smoothie

4. Vad är din favoritlåt just nu?
Svar: My Superman

5. Vad skulle du döpa dina barn?
Svar: Vet inte riktigt. Fastnar oftast på lite engelska namn så det blir kanske något sånt. 

6. Vill du delta i någon sport?
Svar: Är inte så intresserad av sport

7. Favoritbok?
Svar: Gillar alla böker av christina wahldén

8. Favoritfärg?
Svar: alla pastell färger

9. Favorit djur?
Svar: Hund

10. Favorit parfym?
Svar: Jag vet inte

11. Favorit semester?
Svar: Det måste va när jag bilade ner till Frankrike, så kul! 

12. Har du tog studenten?
Svar: Två år kvar ^__-

13. Har du någonsin varit ut ur landet? i så fall hur många gånger?
Svar: Ja, 5 gånger

14. Talar du något annat språk?
Svar: Engelska, tyska och lite japanska

15. Hur många syskon har du?
Svar: en bror och en syster

16. Vilken är din favorit butik?
Svar: Har många

17. Favorit restaurang?
Svar: Asian Palace

18. Tycker du om skolan?
Svar: Sometimes

19. Favorit youtubers?
Svar: Pewdiepie(ofc), ClaraHenry,Dakotakoti, deerstalkerpictures,Ida warg, Norrlands konung, Peach MilkeyTea och TheBentish. (Det var inte änns alla,lol)

20. Favoritfilm?
Svar:  Vet inte

21. Favorit TV-show?
Svar: GAME OF FUCKING THRONES

22. PC eller Mac?
Svar: PC (har dock en mac,lol)

23. Vilken typ av telefon har du?
Svar: Samsung galaxy 5

24. Hur lång är du?
Svar: 163 cm


Nyss tuggat i mig en pizza

Helluw! ( ´ ▽ ` )ノ ♡
Sorry för att jag har varit dålig på att blogga. Har ingen motivation just nu och dagarna är ganska händelse lösa.
Idag är jag ledig från skolan. Så jag är just nu hemma hos mamma och pappa. Har nyss tuggat i mig en pizza och mår nu lite illa. Dagen känns ganska flötig och seg, haha. Jag tror jag ska städa mitt rum (som fortfarande är stökigast i världen) och sen kolla på en film och fortsätta med den flötiga dagen! Yepp!
Om ni har några tips/motivation till mig så kommentera.. om ni vågar ~ ♡
Ni läsare är ganska blyga av er tkr jag (> w <) Haha






Carousel

åå vad jag älskar Melanie Martinez låtar. Hon har alltid teman som jag gillar. 
 

3års kalas!

Hejsan! ∩( ・ω・)∩♡
Jag har varit på 3års kalas idag. Som jag nämde förut så var det mitt söta syskonbarn Milo som fyllde.
Nu är jag i alla fall hemma och det känns rätt så skönt.
Imorgon fyller min bror 20år så det blir väl ytterligare tårta osv. Det är även skola så jag får se hur det blir. ☆
Nu ska jag runda av dagen tänkte jag. Kanske göra lite bananpankaka till kvällsmat och gå och lägga mig sen.
Ha det bra~



RSS 2.0
Light Brown Pointer