Valborg hos Malene


Hejsan bloggisen! ♡ Just nu så är jag hemma hos min kompis Malene. Jag skulle laddat upp detta inlägg för flera timmar sen, men vi fastnar konstant i djupa konversationer, haha! 
Nu har vi i alla fall ätit lite kvällsmat, och ska strax kolla lite youtube klipp. 
Jag hoppas att ni hat haft en bra Valborg! Kram ♡ 

Dagens outfit ~

 

Big Girls Cry


Matkoma i en halvtom lägenhet

Hejsan bloggisen! Jag har haft en bra dag idag! Vaknade glad, fick min yoga rutin gjord , åt en bra frukost och sedan så besökte jag min farmor! Efter en liten fika hos henne så åkte jag och pappa in till Lidköping, för att lasta lite möbler från mitt nuvarande boende till mitt nya. 
 
Tiden i den här lägenheten har verkligen gått fort, och det känns verkligen konstigt att jag helt plötsligt ska flytta igen. Jag tror dock att det kommer bli mycket skönare att bo helt ensam osv. Man behöver inte ta hänsyn, man kan bestämma allt själv och jag är en person som behöver min egna tid ibland. Så det ska nog bli bra det här! 
 
 
Det har varit ett riktigt fint väder idag också! Hyggligt varmt, sol och träden stod i blom överallt! Jag älskar verkligen våren pågrund alla blommande träd. Om jag någonsin får en trädgård, då ska jag plantera körsbärsträd överallt! (´`)**
 
Jag tog en snabb och ganska ful bild på ett av träden utanför min lägenhet. Sen åkte jag och pappa till Lidköpings Pizzeria och åt lite. När jag menar lite.. då menar jag verkligen lite. Jag känner mig så hemsk, men jag orkade inte ens en fjärdedel av den. 
 
( ˃̶˂̶)Why are you so small stomach? 

Så det var det. Nu sitter jag i en halvtom lägenhet och har matkoma. Jag ska nog ligga i sängen ett tag, kolla på youtube klipp och kanske se en film. Sen får jag se om jag träffar på Sebbe eller något. 
Jag hoppas att ni har haft en bra dag! Kramis 
 
 
 

4 minutes


Sko jakt

Hejsan bloggisen! ♡ Jag kom nyss hem till mina föräldrar. Jag och mamma har varit i Skövde och letat efter skor. Efter något som känns som tusentals skor, så bestämde jag mig för 2 par olika från Din Sko (ingen av de på bilden). 
Om ni vill så kan jag visa er sen! ~ ☆
I morgon så är min första lektion inställd, så jag har bara en lektion imorgon. Då ska vi måla av naken modeller! Ska bli intressant :) 
Kramis~ 


sorry

Jag älskar verkligen Prince Ea, och det har jag gjort ett bra tag! I denna video pratar han om miljön osv. 
Att ta hand om miljön är något som alla vet om att man bör göra, men oftast är för lata eller ointresserade av. Jag var den personen en gång i tiden. Jag har på senaste tiden kommit in i någon slags solarietets-tänk. Jag börjar tänka mer på min omgivning. Vad jag äter, vad jag slänger och på vilket sätt min bekväma vardag påverkar jorden och andra som lever på den. Det är lätt att fortsätta vara den där personen som tänker: "Jag som ensam person kommer ändå inte påverka något" eller "Vad en enskild person gör har nog ingen betydande effekt".
 Men å andra sidan, om alla tänker så, då kan det ju inte bli några förändringar heller.
Här kommer mina enkla tips som jag brukar tänka på: 
1. Släck lampor i rum som inte andvänds. Man kan också tänka på att köpa lågenergislampor. I längden så är det mycket billigare att använda och det är bra för miljön eftersom de drar mycket mindre elenergi. Super! 
2. Återvinna. Det känns som att återvinning är något som vi i Sverige är ganska bra på redan. (Även om det oftast beror på pengar)Om du inte är en sådan som gör det så finns det lite fakta HÄR om varför du ska tänka över att börja med det! 
3. Köp ekologiska varor. Är det oftast så att när du går in i en affär och ser en ekologisk vara så tänker du: "fy vad dyrt! Jag tar den icke ekologiska varan istället."?
Men tänk om du skulle betala dom ungefär 3kr dyrare varorna. Om alla skulle köpa ekologiska varor så då skulle fler bönder bli mer eftertraktade och börja odla ekologiska varor. Är det mer eftertraktat så sänks todligen även priset! 
Ekologiska varor är  även bra eftersom dom inte är besprutade eller har några kemikalier. Det är därför hälsosammare för dig och din familj! Så nästa gång du handlar, leta då efter KRAV märkta varor och ECO märket.
 
4. Odla egna grönsaker.  Som jag nämnt tidigare på bloggen så ska jag börja odla lite nu i sommar. Då vet du vad du äter, alltså inga kemikalier. Du sparar pengar, får en godare grönsak och du är snäll mot miljön. Kan det bli bättre?
5. Använd tygpåsar istället för plastpåsar när man handlar. Detta är något som bara tanter gör nu för tiden, men varför? 
 Tygpåsarna är miljövänliga, eftersom man kan använda dom mera flera gånger, så att man inte behöver köpa nya hela tiden. Varför inte göra dina egna tygpåsar som går med din egna stil? Miljövänligt och snyggt! (˘˘


Ingen av dessa 5 tips var speciellt svåra, eller hur? Det finns 1000 sätt att bidra till en bättre miljö, och mycket av det kan kännas omöjligt. Istället för att tänka på vad du inte kan göra (eller inte tänka alls), tänk istället på vad just DU kan göra! 
För om alla tänker så, då kan det ju inte bli något annat än förändringar. För en bättre miljö, och för en hållbar framtid! (´`)** Puss och kram
Go Green! 
 
 
 

Sjukis

God morgon bloggisen! ♡ Allt bra med er? 
Själv så har jag råkat ut för en förskyldning. Så jag ligger i sängen och försöker ta det lite lugnt. Som tur är så var det en ledig dag från skolan idag, vilket är skönt att veta när man inte mår så bra. 
Har ni några tips på vad ni brukar göra för att bli friska, samt vad ni gör under tiden så får ni mer än gärna ge mig de! ♡♡ 
Hoppas att ni är friska, och gör för guds skull inte som jag..utan ta på er ordentligt med kläder! ☆ 
Kram 

Tips - Ivonna Buenrostro Shop

Tänkte tipsa om en söt liten shop på Etsy, där det finns söta pins och stickers! Kolla in IvonnaBuenrosto
Jag vill gärna en allt därifrån!
 

Tåg mot Herrjunga


Hejsan bloggisen! ♡ Jag sitter just nu på tåget, påväg tillbaks till Lidköping. Även om det har varit en bra helg hos mina föräldrar och att det är skola igen, så känns det väldigt skönt! 


4 bra serier

Orange is the new black - Väldigt, väldigt bra och rolig serie! Säsong 3 kommer snart ut, och jag längtar enormt mycket! 
Game of Thrones - Jag hatar att ha favoriter, men jag måste nog säga att den här serien toppar allt. Grymma karaktärer, cool story och mycket av allt som gör en serie bra (enligt mig). Den nya säsongen har kommit ut nu, vilket är väldigt spännande!
Faking it - Jag brukar inte gilla MTV's serier, men denna gillar jag väldigt mycket. Huvudkaraktären är sjukt snygg och jag gillar humorn och allt drama som utspelas i den! Om ni inte sett den, så borde ni kolla in den! 
American Horror Story - En sjukt bra serie för den som gillar serier med spooky tema. Varje säsong är annorlunda, vilket jag gillar. Min favorit är säsong 1 och 3. 
 
Vad gillar du för serier? 

Puppy Love

 
 

Against The Current

OMG! Hittade nyss denna nya låten på youtube. Sjukt bra, och jag älskar att Taka är med i den! De kompliterar verkligen varandras röster! (˘˘) ❤ ❤ Underbar

Mode Show: Bon Appétit 2015





HAPPY MONDAY Craving

Älskar verkligen Happy Monday. Det är synd att plaggen tar slut så fort dock. (」゜ロ゜)」Funderar dock på att sy egna som påminner om dem. Om jag gör det, så kanske jag kan sälja dem också? eller vad tycker ni? 
 

Stress


Hejsan bloggisen! ♡ Lite segt med inlägg idag och igår. Har haft sjukt mycket att göra de senaste dagarna. Har mode show i skolan imorgon, så det är mycket stress kring det samt att det är ett högt tryck i allt annat. Puh. 
Ikväll så ska jag vara med Sebbe, slappa och försöka att inte stressa. 
Hoppas att ni tar det lugnt och tar hand om er! ~ 
 Kramisar ♡ 

När en dörr stängs, så öppnas en annan

Hejsan svejsan bloggisen! Jag har haft det super mys med Sebbe både i förr går och igår. Vi har spelat Blood Born (som är mitt nya favorit spel förresten) , ätit mat, kollat på film och bara suttit och pratat hur länge som helst. Vi är verkligen super lika. Vi har inte känt varandra så länge, men det känns som att vi har varit kompisar jätte länge! Knäppt hur det kan bli så.
Jag berättade även om att jag skulle gå och kolla på ett nytt boende. Gissa vad? Det är nu mitt! Det är ett gammalt, litet hus som ligger på gården till ett större hus. Ny renoverat och väldigt mysigt. Det är lite mindre än lägenheten jag bor i just nu, men det får jag ta nu när jag ska bo utan rumskamrat. 
Jag har verkligen haft en tuff början på det här året, men just nu så känns det väldigt bra ändå. Jag har varit uppriven, sårad och väldigt vilsen. Människor som jag älskar har trampat på mig och gått, min kropp har svikit mig och skolan har varit jobbigare än någonsin. Trots det så har allt ordnat sig tillslut. Ingenting är helt perfekt, men jag vill ändå tro att allt har en mening. När en dörr stängs, så öppnas en annan. ❤ 

Bra besked!


Hello ♡ Var hemma från skolan idag. Kunde verkligen inte komma upp ur sängen pga extrem huvudvärk. Nu mår jag äntligen bättre, så jag ska snart gå hem till Sebastian. Han ska bjuda på middag och vi ska ha det trevligt! 
I morse så fick jag bra besked förresten! Jag har hittat en eventuell ny "lägenhet". 
Eftersom jag och Amanda (ex roomate) inte ska bo ihop längre, så måste jag ju ha något nytt som jag bor själv i under det sista året på gymnasiet. 
Jag, mamma och pappa ska åka och kolla på det imorgon klockan 5. So wish me luck guys~ ☆ 


Catch Me If You Can - Girls' Generation

Känns som att de ändrat stil helt och hållet på den senaste tiden. Tråkigt! Jag gillar låten ändå dock.. 

Portobellosvampar

 
 
Hejsan bloggisen! Detta är vad jag åt nydligen.
Portobellosvampar med ost, vitlök och persilja fyllning! Sjukt gott och nyttigt. 
Nu så ska jag diska, och sedan bege mig ut för att träffa en ny kompis på stan. Mys! 
 

Arena dag

Hejsan bloggisen! I dag har det varit Arena dag på skolan. De vill säga kända männsikor som föreläser, musik, mat och massor av folk. Fick se och höra en föreläsning med Johan Rehborg tex. 
Väldigt givande och intressant! 
Jag kunde dock inte ta bilder, eftersom min kamera dog och det var för mörkt för att ta med mobilen tyvärr. Oh well. 
Efter det var klart, så satt jag ute på torget och myste i solen, samt lyssnade på musik. 
Nu är jag dock hemma, och jag börjar bli lite orolig. Jag börjar nämligen må dåligt! Har världens migrän mm. 
Det är förmodligen pga. sömnbrist (hoppas jag), så jag ska försöka att lägga mig i sängen och ta det lugnt. 
Hoppas att ni har haft en super dag! Vi ses~ 
 

“This isn’t a dream, is it? This is real, right?”

Har börjat att kolla på kdramor nu. Någon som vet någon bra som jag kan kolla på? Tipsa gärna isf! (˘˘)

❤ Pepp till alla fina människor där ut:

❤ Stay strong cutiepies ❤


En mysig dag och kväll med vänner

Hello guys! Jag kom precis hem. Jag har varit hos en kompis hela kvällen och haft det sjukt mysigt tillsammans med underbara människor. (˘˘)
På dagen så hade de konstutställning på ett litet galleri, så då var jag där och höll dem sällskap. 
När de stängde ned galleriet, så drog vi hem till min kompis Malene. Där har det varit mycket skratt, spel och sköna vibbar helt enkelt. 
Vi spelade ett kortspel som heter Plump, och jag kom på 2:a plats! (trots att jag nästan aldrig spelat det) 
 
Vid ett tillfälle spelade vi också Ryktet går (Rit leken). Ett väldigt kul spel för de som gillar att rita osv. 
 
Malene bjöd även på en himmels kaka som serverades med massor av söta jordgubbar. 
 
Och vi satt där ute i Malenes uterum och pratdade, medans mörkret föll in på oss. Mycket trevlig kväll som sagt! ❤ Nu ska jag kollar på American Horror Story 1 (för 1000gången) och mysa ner mig i sängen. Man somnar gott på en sådan glädjefull dag, så jag är nog inte vaken så länge. 
Kram på er~ 
 
 

Parken

 
 
 
 
Nu äntligen så har jag boken! Här ska odlas, haha! Efter vi hade varit på Åhlens och köpt boken så gick vi till parken, satte oss på bron, solade och kollade på de söta änderna. Nu har vi precis ätit lite mat och vi ska nu kolla på en Disney film. Jag har haft enorma Disney feels de senaste dagarna, så nu är jag bara tvungen att se någon film! ( ˘˘)っSå det är det vi ska göra! See you soon! Bye bye~~
 

Dagens inspo bilder:

 
 
 
 
 

Mys morgon

 
 
Hade en mysig morgon idag. Drack juice och apelsin vatten!  (˘˘) DÅ känner man att livet är härligt!  Nu så ska jag och min kompis Eric dra till Åhlens och köpa en bok om odling. Ska nämligen börja odla i sommar hörrni! Ja, jag är ju lite konstig ibland. Det är vårväder ute idag med, så vi ska nog vara ute en hel del och åka longboard! 
Ha det bra. Chu~
 

3 anime tips

1. Zankyou no Terror
 
2. Death Parade 
 
3. Kiseijuu
 
 

Vårdag med Eric

 
 
Hejsan svejsan! Vilken underbar dag det är idag! Soligt och fint. Jag och Eric har varit ute och åkt longboard, och nu så står Eric i köket och lagar crepes till oss två! Var riktigt länge sedan jag åt det, så det ska bli gott.
Nu är maten klar, så vi hörs senare. Chu~
 

RSS 2.0
Light Brown Pointer