Hunger


Den som finns där

 
 
Hello cutiepies! 
Träffade min kompis Eric på en prommis idag. Kändes skönt att gå, och framför allt prata ut sig lite. Att få göra det för mig, är guld värt. Jag är en person som alltid finns där för andra hela tiden, men som sällan har någon som finns där för mig när jag behöver det som mest. (Någon av er som också har det så?) 
Det handlar sällan om brist på bra vänner när det kommer till mig. Utan jag antar att det oftast handlar om att jag undervärderar mina problem, och att jag har väldigt svårt att öppna mig på det sättet för människor. Det är knepigt det där.. 
Jag hade väldigt gärna skrivit mer, men nu är klockan väldigt sent (!!) och jag borde verkligen, verkligen lägga mig och sova. 
Good night! ❤
 
 

Throwback - Landurée

 
 
 
 

Now is gold

Bilden  beskriver det mesta. En lugn och underbar lördag kväll helt enkelt! ♡ 

IVAN Chang

♡ Är helt förälskad i Ivan Chang och hans outfits! Hur snygg får man vara! ( ノ゚ー゚)

 

Bio med Sebbe

Heej! Klockan 10 så ska jag och Sebbe på bio. Jag fick reda på att en ny skräckfilm ska gå idag, så jag tänker helt spontat släpa med Sebbe dit för att se den med mig. Filmen heter Poltergeist, och är en skräck film som sagt. Den verkar väldigt lovande må jag säga! ( ˘˘)っDen är producerad av samma personer som har gjort Evil Dead och The Grudge, och de är ju bra gjorda filmer. Så jag har ganska höga förväntningar på den här filmen.. men vi får se helt enkelt! ❤ 

In School


Hejsan svejsan sötisar! ♡ Jag är just nu i skolan. Jag har bildteori just nu, och håller på att greja med en satir.
Sitter även och smuttar på en god froosh smoothie, vilket inte är helt fel. 
Får en känsla att det blir en bra helg! 

BUCKET HAT

"Bucket hats" en accessoar som verkar vara odödlig. Vet inte hur många gånger den har kommit tillbaka in i mode världen. 60-talet, 70-talet, 90-talet och nu är den tillbaka i mode världen igen. 
Förut så har jag tyckt att de är skit fula, men nu tycker jag de är hur coola som helst! ❤ I love it! 
Vad tycker ni? Hiss eller diss för er del?  
 
 

FEELING MYSELF

 
MusicPlayOn - Let the music play on!

( ノ゚ー゚)*❤ ** PERFEKTION 


loading...


Good morning cutiepies! ♡ Jag har inte sovit så bra inatt, så idag är jag väldigt trött (!!!). Jag får försöka att ladda upp med en extra näringsrik frukost, och hoppas på att jag piggnar till lite i alla fall. 
Dagens schema är väldigt slappt i skolan. Två lektioner + lunch och sen får jag gå hem igen. Inte helt fel det! :) 
Så vi hörs när jag kommer hem. Kram 


ʚ♡⃛ɞ INSPOBOMB dominiquenghiem ʚ♡⃛ɞ

MY QUEEN ♡♡

Favoriterna från OATLY!

 
Mina två favoriter från OATLY! Älskar verkligen deras produkter, så det är verkligen ett tips tips tips! 

Vad gillar du att dricka? 
 
 

PRINT SCREEN

Här är massor av spontana print-screens från min mobil. ♡ 

Häng i lish med Eric



Favorit låten just nu:


Mysig dag

 
Hejsan svejsan! Har haft en mysig dag i dag. Jag och mamma gick på stan och hade det trevligt. Jag hittade gardiner och två fin fina plagg. Träffade även på Samir Badran på torget! Var torgmarknad så det var massor av folk, sockervadd, musik och marknadsstånd. 
Nu så ska jag kolla på en film, äta chips och ha det allmänt mys! Kramis 
 

Tumblr highlights!

kawaiidanni.tumblr.com
 

Blommor , fluffbollar och sötpotatis

 
 
 
God kväll fina läsare! Har suttit ute i solen och lyssnat på musik ett bra tag. Känns riktigt skönt att våren äntligen är här. Jag har verkligen saknat solen, värmen och alla vackra växter. Det är saker som verkligen sätter en i ett bra humör! ( ノ゚ー゚)☀️
Träffade även på min grannes katt. Hen var mycket trevlig må jag säga. Får mig dock att sakna mina fluffbollar där hemma. Livet är så tomt utan husdjur.  
Men man får fylla sig på andra lyckor istället! Som sötpotatis till exempel. Så nu får det bli en hel plåt med sötpotatis. 
Because
Sweet potatoes > Life ... Peace out! 
 
 

Mysig början på dagen

 
Hejsan hejsan bloggisen! Idag så är jag ledig från skolan. Jag har haft en riktigt mysig morgon med Sebbe, sen drog han till jobbet och då tränade jag lite och åt frukost. 
Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Behöver nog städa lägenheten, så det ska jag nog göra. 
I morgon kommer mamma och pappa. Jag och mamma ska gå på stan och ha det mys! Ska bli kul! 
Kram 

Vegansk pizza!

Tada! Den här goda och veganska pizzan åt jag till middag idag. Hur god som helst, och jag är förvånad över att jag åt upp hela den + några delicatobollar. 
Så nu är jag propp mätt och ska kolla ikapp på Game Of Thrones. Underbar serie! ♡ 
Kram på er!~ 


Yellow Light


Bra jobbat Daniela

Hejsan bloggisen! ♡ Var hemma hos min fina vän Liz i går till idag. Åkte tillbaka till Lidköping runt 10 på morgonen, kollade in i min favorit inredningsbutik, och sedan mötte jag upp Sebbe. Jag spontan köpte lite färsk sparris och potatis på torget och sedan åt vi mat på resturangen Bakgårn. 
Nu har vi varit hemma ett bra tag. Vi har kollat på film och jag har klurat på vilka kläder jag ska ha på min kusins konfirmation som äger rum imorgon. Har fortfarande ingen aning... så det får jag stress bestämma imorgon! (Bra jobbat Daniela) 
Nu måste jag iaf sova, så vi hörs imorgon! 
Kram ♡♡ 

BESTie - Excuse Me


En skärva av själen


Hejsan bloggisen! ♡ Jag kom nyss hem från skolan. Tänkte att jag skulle lägga mitt sista mobil surf på bloggen, haha. 
Jag slutade egentligen 14:34 idag, men jag stannade kvar för att ladda upp lite sidor jag kan titta på och för att låna en bok som jag kan läsa när de sidorna tar slut. Gud, jag märker verkligen hur beroende av dagligt internet jag är! Det är väldigt jobbigt, speciellt med att skolan är så bundet till internett.  
Nu ska jag laga mig lite bönbiffar, och sedan så ska jag kanske läsa i den nya boken. Får se~ ♡ 

Tidig morgon

God morgon på er! ♡ Idag är jag uppe tidigt. Vaknade klockan 5, och har nu både hunnit yoga och xbox! Klockan 8 så är det nationella i engelska, så det är därför jag är uppe så tidigt egentligen. Då hinner man äta en bra frukost och vara där i tid. Nu måste jag äta..Jag hoppas ni får en bra start på dagen och jag vill också bara säga, att jag är så ledsen över att bloggen är lite stilla stående och tråkig, men jag har inget internet i mitt nya boende än. Men ska försöka fixa det så snart som möjligt! Kram~ ♡ 

Fruksot


Hejsan bloggisen! ♡ Är hemma från skolan idag. Har nyss kravlat mig ur sängen och gjort lite frukost. Frukost är nog det bästa målet på hela dagen enligt mig. Blir oftast gröt med olika saker i och rismjölk på det. Underbart! ♡♡ 

Kawaii Inspo Quotes




Wokhouse

Hejsan bloggisen! ♡ Vi är nästan klara med flytten, och har nu tagit en pause på Wokhouse här i Lidköping. Riktigt god mat, trorts att jag inte mår så bra. 
Det blir riktigt bra i lägenheten i alla fall, vilket känns skönt. Jag ska visa er när det blir klart! ♡ 
Kramis 

Som tur är så har jag ju min familj

Hejsan bloggisen! ♡ Jag håller just nu på att flytta lite saker till mitt nya boende. Med både migrän och ångest, så går det ju lite sådär. Som tur är så är så har jag ju min familj, som är med och hjälper till, så då går det ju lite bättre!~ ◕‿◕。 
När vi är klara här så åker jag nog hem med dem. Min bror är hemma nu, så då får jag äntligen träffa honom lite. Ska bli mysigt! 
Kram~ 

Dagens favorit från tumblr:





BIG BANG COMEBACK

 
 

RSS 2.0
Light Brown Pointer