Happy Halloween!

 

Sminkställ!

Sminkställ är något jag verkligen vill ha!
Just nu har jag en fet sminkväska som blir skitig och det är jätte svårt att hitta allt man vill använda, eftersom de oftast ligger längst ner i väskan av någon konstig anledning!? 
Men om man skaffar en sånhär babe så blir allt jätte lätt att hitta, minskar chansen att få bakterier på sminket och framför allt sina sminkborstar och desutom tycker jag det är väldigt snyggt osv. Så jag skulle kunna tänka mig att ha i något stil med bilderna ovan (som jag busigt nog snodde från google)! 
 
Hur förvarar du ditt smink? Kanske i ett sminkställ? Let me know! ♥
 

Halloween!

 

Läskigt

Helluw jelly beans! ♥
Höstlov nu och allt känns bra. Jag ska snart åka till min mormor och äta middag med henne och ha det trevligt. Jag har ju inte haft tid att va med henne så mycket, så det ska bli kul. Här får ni en mycket underlig bild på mig. En blomma har växt ut i ansiktet. Läskigt.
 

Cult Party Kei Inspo

 



DollsKill

 

Mottai-Nightland


Pepp!

 

OOTD




Dagens inspiration

 
 
 

♡♥Fredag♥♡

Glad fredag på er! (*^ω^*)☆彡Sitter just nu och väntar på en ersättnings buss. Alla tåg som jag brukar ta till skolan har varit inställda hela veckan. Som tur är så är det sista dagen! Idag ska jag som sagt till skolan..ha lite lektioner och sedan åka hem för att packa och städa. Sen blir det mys med syster min som kommer på besök! ♥ 
 

New in ☆彡

 
Åkte hem till mamma och pappa en sväng idag efter ett mycket lyckat tandläkar besök. Hittade då ett vackert litet packet från Sheinside ♥. Fick alltså dessa sötnosar som kommer bli underbart sköna nu i höst och vinter! Tog senare under dagen en sväg till en inrednings butik och köpte äggkopparna på den sista bilden. Nu sitter jag och myser i lägenheten med ljus och regndroppar som smattrar mot fönstret. Är själv hemma så det känns lite ensamt men som tur så har jag min kompis Joel som gläjdeligen tjötar lite (⌒‐⌒) .

Dagens låt:


Autumn inspo!

 

Springa ♥

Helluw (⌒‐⌒)
Länge sedan jag gjorde ett skriv inlägg haha! Måste ta och bli bättre med det. Kom nyss hem från en lång med bra dag i skolan. Nu ska jag ta och klä på mig tränings kläderna och bege mig ut på en springrunda. Man måste passa på att vara ute och träna nu när det är höst och vintern närmar sig. Brukar inte bli så jätte mycket träning för mig på vintern men jag funderar på att börja gymma så jag kan.vara aktiv även då! Nä nu måste jag springa haha! mata ne ♥
 
(Bild från går dagens runda)

*Happyface*

 
Klicka HÄR för att komma till sugarsin! 

Sweet Lolita Transformation


Pastel Inspo

 

Miss you

Älskar den här låten! Det är så mkt kraft i den liksom! > ww < 

♡♥ Dagens inspo ♥♡

 

Typ världens sötaste reklamfilm!


Vår nya familjemedlem - Sammy

Helluw ^-^
Vet inte om jag berättat det men idag så var jag, mamma och pappa och hämtade en liten collie valp! 
Vi har ju en 3årig collie nu som är valpens ''halvsyster'' eller hur man ska säga > w < 
Vi döpte honom till Sammy och han är hur gullig som helst!! Han vill bara gosas och kramas hela tiden..och jag klagar verkligen inte ahah! 
 
 

Everybody - SHINee


Minori - Dagens inspo

Dagens inspo blir Minori!
Jag har länge beundrat denna fantasktiska kvinna! Om du inte känner till henne så tycker jag att du ska ta och spana in henne NU, för hon är helt grym på det hon gör och är hur söt och cool som helst! 
Ni hittar henne här

Lonely Hearts Club


Pink and purple inspo!

 

Ännu en new in! ♥

Glad fredag på er mina läsare!
Jag kom nyss hem (till mina föräldrars hus) och vi ska snart äta lite pizza! Förra helgen blev ju bara att va med kompisar men denna helg tänker jag ägna åt min älskade familj. Man saknar sina föräldrar ändå haha!
Det bästa med att komma hem förutom att få träffa sin familj ofc är att det alltid väntar ett paket på en! ♥
Många av er kanske känner till ett av de mest kända japanska märkena Katie. Jag har alltid velat äga saker från Katie för jag älskar verkligen ALLA deras kläder och.acessoarer. Idag kom nämligen min FÖRSTA sak från Katie(!!!!!!!).
 
Hur fin är den inte?!! ♥♥Detta må vara min första sak från Katie men det kommer absolut inte vara min sista!

Inspo!

 

Svar på två frågor!

 

Blandat? Nej nej

 
 
 
 
 

Tokyo Fashion Inspo

 
 

New in:

Glömt att visa upp mina två nya accessoarer!
Både chokern och gartern är helt underbara♥ Kommer ju dock inte kunna använda gartern nu under höst/vinter dock..blir lite kallt hehe.  
 
 
 
 
 
 
 

Sushi 寿司 ♥

Hello jellybeans! Minns ni mig?
haha (⌒‐⌒) Nämen förlåt för en tråkig och ouppdaterad blogg.. Har varit så trött att jag inte haft lust. Men ska bättra mig lite. Jag sitter nu och kollar på anime. Åt nyss lite sushi och åå vad gott det var! ♥
 

RSS 2.0
Light Brown Pointer