Todays Inspiring Quote #9

 

Göteborg Haul

 
 
Hej på er! (´`)*Äntligen har jag fått mig tiden till att fota och lägga upp vad jag köpte i Göteborg. Som ni ser så blev det mycket från Sf bokhandel - som planerat! Jag fick en fin tygkasse från Djurensrätt, och så köpte jag två pins av dem. Love them! ❤ Jag hittade inga kläder som jag ville ha. Jag vet inte varför, men just nu så hittar jag verkligen inga svenska kläder som jag tycker om. Jag hittade dock en rosa tunika i Trollhättan någon dag efter. Den var på rea och är väldigt söt tycker jag!  
Jag är väldigt nöjd (även fast jag inte hittade så mycket kläder). Jag får beställa lite kläder på internet istället. Eftersom jag har fritidskort så kanske jag åker tillbaka till Göteborg något mer dag innan skolan börjar. Det återstår att se~ 
 
 

WOODEN DOLL


Hiking med pojkvännen!







Todays Inspiring Quote #8

 

New in: Shiro figure!

Jag skrev till er att jag hade fått ett paket på posten för ett tag sedan, och det här är vad jag fick! Det är en anime figur, och det är Shiro från serien No Game No Life. Den är jätte fin, och jag är verkligen nöjd! 
Jag föll verkligen för den här karaktären när jag tittade på serien för första gången. Därför var jag bara tvungen att ha henne i figur format i mitt rum, haha. 
Så vad tycker jag om figuren? Jag tycker Shiros pose är väldigt intressant, där hon sitter helt bekymmerslöst på ett nästan fallande shackbräde. Det är en väldigt intressant och något dynamisk pose.
Shiro's hår är dock de mest intressanta med den här karaktären. Håret var det första jag föll för hos Shiro i serien, och jag tycker att de har fått till det på ett rättvist och vackert sätt i figuren. Varje hårstrå följs av olika färgskiftningar som sedan blir ganska transparenta. Jag var lite osäker på om jag gillade det transparanta först, men nu så tycker jag verkligen om det.  
Målningen av figuren är inte i det proffsigaste skicket, men den är väldigt väl gjord! Kjolen är avtagbar för lite mer "fanservice", men jag tycker att figuren ser akward ut när hon inte har den på. Man kan även byta ut shack pjäsen till en vit pjäs, istället för en svart. 
Jag gillar den här figuren jätte mycket som sagt. Om du inte kollat på serien än, så borde du ta och ge den en chans! Den är så bra!~ (˘˘)
Kram på er!

 

 
 
 
 

Linsbiffar

 
Hej bloggen! Idag gjorde jag linsburgare till middag! Det blev riktigt gott, och jag skulle nog kunna säga att det är min favorit maträtt. (˘˘) Ni borde verkligen pröva det! 
Vad händer annars då? Jo, jag har kommit hem till Lidköping igen. Jag ligger och myser med en kopp te och lyssnar på fina låtar från olika kdramor. 
Imorgon så åker jag, min pojkvän och min kompis Eric till Göteborg. Jag ska shoppa manga böcker och kanske lite kläder om jag hittar något. Det kommer verkligen bli mysigt! Men nu ikväll så ska jag ta det lugnt, åka longboard med Eric och kanske ta mig något gott att äta. 
Ni får ha det så bra! Kram på er~
 
 

Blue


ThrowbackThursday - "Dagens Outfit"

 

Todays Inspiring Quote #7

 

30 saker om mig:

 

1. Jag hamnar alltid i olika musik perioder. Just nu lyssnar jag till exempel bara på k-pop.

2. När jag var 4-6 år så var låten Hookt on a feeling med Björn Skift min favorit. Jag brukade snurra runt till den i vardagsrummet. 

3. Ibland så har jag svårt för att gå rakt. Så jag brukar ofta kolla ned på mina fötter när jag går, eller gå på linjer eller i rutor. 

4. När jag var liten så ville jag bli en "sjungerska".

5. Jag pratar mycket för mig själv. 

6.  Jag kollar just nu på en k-drama som heter Birth of Beauty.

7. Idag så har jag varit 100% vegan i 64 dagar. 

8. Jag lärde mig att knäppa med fingrarna när jag var 17år. Nu brukar jag göra det varje dag. 

9. Jag är bättre på djupa och känslomässiga samtal än ytliga och korta. 

10. Jag älskar spenat, och äter mängder av det varje dag. 

11. Jag ska snart färga och klippa mitt hår. 

12. Jag har alltid musik på när jag duschar.

13. Jag gillar inte att prata i telefon. 

14. Jag är väldigt introvert och blir oftast väldigt trött efter umgänge. 

15. Jag skrattar varje dag, även på dom dåliga dagarna.

16. Jag tycker om att bitas.

17. Jag är en väldigt trogen vän. Även om en person har sårat mig och vi inte längre är kompisar, så brukar jag ändå tänka på personen och vilja deras bästa. 

18. Jag har något som kallas för amenorré. 

19. Jag ska snart åka till Göteborg. 

20. När jag ritar så älskar jag att rita människor. Kroki målning till exempel är väldigt roligt. 

21. Jag tycker att det är tråkigt att köra bil. 

22. Jag tycker om att ha täcken mellan benen när jag sover.

23. Jag är bisexuell. 

24. Jag tycker att det är lustigt att dricka ko mjölk. 

25. Jag passar verkligen inte i glasögon. 

26. Jag har just nu ögonfransförlängning.

27. Jag tror på att stjärntecken formar en som person. 

28. En gång så spydde jag hos frisören. 

29. Jag blir lättirreterad när jag är hungrig.

30. Jag är en morgonperson. 


Just right

Har ni hört den senatse låten av GOT7? I love it (˘˘) ♡

Todays Inspiring Quote #6

 

Mooi och riddarveckan

Hej bloggen! Mår lite bättre idag, så mamma drog med mig till en inredningsbutik som heter Mooi, och sedan till riddarveckan i Hova. Ganska mysigt faktiskt. Jag köpte inget på Mooi, och heller inget på riddarveckan. Jag stod och tittade på några ur läckra örhängen i broms, men jag struntade i att köpa dem. 
Fynade dock en söt och simpel tröja i en affär påvägen till bilen. Den kommer bli super söt under klänningar eller till en söt kjol. Nu är vi hemma i alla fall. Vi ska nog äta lite mat, och sen så blir det vila resten av kvällen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todays Inspiring Quote #5

 

Party


Hundvakt

 
 
Hej bloggen! Idag är jag hemma hos mina föräldrar och passar hundarna medans de är borta. Att ha en hund att komma hem till varje dag, är verkligen något jag saknar. Det är en obeskrivligt trygg känsla. 
Det är inte toppen väder idag, som jag hade hoppats på att det skulle vara. Det är väldigt blåsigt och det är ca 15° ute. Jag tänker nog vara ute i trädgården ändå. Busa med hundarna, sköta om trädgården (som också är något jag saknar) och bara ta det lugnt.  
Jag ska även försöka fota paketet jag fick igår, för jag vill verkligen visa er det! Hihi~ 
Ha det bra så länge! Puss
 

Todays Inspiring Quote #4

 

Överansträngd

Hej på er! Jag har verkligen haft en toppen helg. Jag har inte mått så jätte bra idag dock. Trött efter klassfesten och sen vaknade jag även med en konstant smärta i hela mina ben. Jag tror att mina ben är överansträngda. Jag har tränat mycket, gått 6km varje dag och det blev ju mkt med både vollyboll och simning igår. 
Jag hoppas verkligen att det är bättre imorgon. För då ska jag ta tåget hem till mamma och pappa. Jag ska vara där tills på tordag för att vara hundvakt. Ska bli väldigt mysigt! ♡ Har även fått ett paket på posten, så jag längtar verkligen!~ 


Klassfest

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todays Inspiring Quote #3

 

en varm dag i Juli

 
 
Hej på er alla i värmen! ♡ För herregud vad varmt det är idag! Jag kan inte betämma mig för om det är skönt varmt eller obehagligt varmt. 
Vad gör jag i gasset då? Jo, jag sitter och öser i mig vatten samt läser en bok som heter "Vadå vegan" av Lisa Gålmark. Ni borde läsa den och ni borde absolut dricka massor av vatten! Do it, and do it now! ~ 
Snart kommer Warad hit och vi ska käka lite mat och chilla lite. Han kommer stanma tills eftermiddagen imorgon, för efter det så ska jag på klassfest. Så en mysig helg med andra ord! 
Vad brukar ni göra en sånhär dag? 
KRAM 
 

Todays Inspiring Quote #2

 
 

Danni tipsar: K-draman 20's

 

Todays Inspiring Quote #1

 

Update: 1 Juli


Hejsan bloggisen! Long time no see..
Så vad har hänt i mitt liv under min långa frånvaro?
Jo, jag har fått mitt efterlängtade sommarlov.
Det känns både skönt och jobbigt. Det är hur härligt som helst att vara fri och att få återhämta sig efter mycket press och stress. Vad jag dock tycker är jobbigt med att ha sommarlov, är rutiner. De är nästan obefintliga under sommarlovet. Eftersom jag är en person som älskar rutiner, så blir det ju väldigt jobbigt i längden.
Jag har även fyllt 18år, och det känns bra antar jag. Jag har ju ingen åldersångest och jag känner mig inte mer tvingat ut i vuxen livet än vad jag har varit som 17år. Jag har ju redan flyttat hemmifrån för länge sedan och jag har vant mig vid stora delar av vuxenlivet redan.  
Jag har börjat processen i min klädkollektion. De vill säga, jag har börjat skissa upp mina ideer och snart är jag redo att sy upp prototyper! Ska bli så kul att jobba med detta nu under sommarlovet och fram till nästa år. (Håll tummarna för mig!☆)
Jag har även träffat mycket nya och underbara människor, och jag har även lyckats kärat ner mig i en jätte gullig kille.
Jag har säkert glömt hälften av det jag skulle berätta för er, men det kanske kommer till huvudet i något annat inlägg.
Nu så ska jag skypa med min bror, kolla på k-drama och sedan sova!
Kram på er~ ♡



RSS 2.0
Light Brown Pointer