Sämst dag

Hejsan bloggen! ʚ⃛ɞ 
Jag har ingen bra dag idag. Allt känns bara fel och ångest laddat. Jag är på väg hem nu, och det första jag ska göra är att träffa min underbara kompis Eric. Ska bli skönt! Jag slutar alltid att tänka på det dåliga när jag umgås med honom, och sådana vänner är bra att ha. Vi hörs senare och ta hand om er hörrni! Chu~

Ett roligt Bee and PuppyCat avsnitt

 

Antingen eller

 

Glass/ Godis
Smink / Utan smink (båda är ju sjukt bra)
Sommar / Vinter
Sjunga / Dansa
Julafton / Födelsedag
Singel / Förhållande (För tillfället i alla fall *blink* )
Rosa / Blå
Bok / Tidning
Kjol / Klänning
Brun-utan-sol/ Solarium
Få pengar / Tjäna pengar
Katt / Hund
Gina / H&M
Jordgubbar/ Hallon
Godis/ Frukt
VattenLäsk
Kaffe/ Te
Twilight/ Hungerspelen
Halsband/ Armband
Träna/ Vila
Havet/ Pool
SovaVaken
Instagram/ Facebook
Dag/ Natt
Snygg och fattig/ Ful och rik
LäppglansLäppstift
TV/ Dator
Borste/
 Kam
Blogg/ Vlogg
Erik SaadeMåns Zelmerlöw
Grönan
Liseberg 
/ Jogga
Göteborg/ Stockholm
Vanilj/ Choklad
Salt
/ Surt
Tomat/ Gurka
Mjukisbyxor/ Jeans
Bio/ Film hemma
Ögonskugga
/ Mascara
Melodifestivalen/ Idol
Klackar/ Sneakers
BrunettBlondin
Sverige/ Utomlands
SkräckKomedi
Mörk choklad/ Ljus choklad
Spontan
/ Icke spontan
LandetStorstad
Onyttig/ Nyttig
DuschBadkar
Balkong
/ Altan
Sola/ Bada
Hotell
/ Tälta
MorgonmänniskaNattmänniska
Bil
/ Flygplan
Villa/ Lägenhet
Spara
/ Slösa
Långa naglar/ Korta naglar
Nagellack/ Utan nagellack
Max/ McDonalds (ingen av dom)
Strut/ Bägare
Lullig/ Full
Shots/ Champange
Förfest/ Efterfest
Baddräkt/Bikini
Nätshoppa/ Shoppa irl
Smsa/ Ringa
Iphone/ Android
Nikon/ Canon
Vänsterhänt/ Högerhänt
Få kuddar
/ Många kuddar
Inga husdjur/ Husdjur
Tidsoptimist/ Pessimist

 

Pink Spring Inspo

 

London 2015

Hejsan bloggisen! Nu äntligen kommer lite bilder från London! Alla är inte i topp kvalite, eftersom jag tog de flesta ifrån taxi fönstret eller när jag hade brottom iväg. Men här är några av dem i alla fall: 
 
 
 
Vårat hotell, samma som förra gången. Ett helt ok hotell faktiskt. 
 
En söt godis butik någonstans i Londons smala gator. 
 
Vi åkte förbi London Eye lite snabbt 
 
Vi var på en super mysig pubb som heter The Bank Of Friendship. 
 
Vackra pelare finns det gott om i London ❤
 
 
Nottinghill! Jätte bra ställe för er som gillar shopping! 
 
 
 
 
 
 
Drömgatan? Ja, det kan man lugnt säga. 
 
 
 
Vi gick in i en liten western butik i Nottinghill. Väldigt gulliga tjejer som jobbade där, och vi stod och pratade en lång stund. Min syster som älskar western osv. hittade ett par coola boots som hon gillade. 
 
 
Min snygga syster och mamma! ❤
 
Konstiga bär som växte på ett träd. 
 
Det var massor av gröna växter och blommor som redan hade börjat att blomma. Till skillnad från Sverige där gräset fortfarande är gult och blött av all regn och snö. 
 
 
 
Vi åkte till mitt favorit cafe i hela London! Landuree~ (˘˘)
 
 
 
 
Gick jag därifrån tomhänt? Absolut inte!! 
 
 
En söt te butik med alice i underlandet tema! 
 
Det var nästan alla bilder jag har att bjuda på! Det var flera andra butik osv. jag hade velat fota, men så blev det inte. Jag hade det väldigt mysigt och jag kommer nog åka dit många fler gånger. 
(Juste! Jag tror inte jag kommer att göra någon London Haul, eftersom jag köpte ganska lite där och det jag väl köpte var underkläder och sånt. Vissa saker får ni säkert se i separata inlägg ändå! ❤ Hoppas det är okej.)

(´`)** Ha det bra~

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Går dagens köp:

 
Två söta påsk harar! Hur underbara som helst! 
 
En mindre hare till bara mig! 
 
Och sen så köpte vi färg, som jag nämnde igår. 
 
 

Gammal låt som fortfarande är sjukt bra:

Lyssnar på den här hela tiden nu för tiden! Haha, jag kommer ihåg när den var ny. Älskade The Black Eyed Peas då. ❤

Dagen i bilder:

 
Klockan 12, så åkte jag och mamma iväg mot Kristinahamn. 
 
Vi hämtade upp min kära mormor, och sedan begav vi oss till en söt liten butik som heter Lev Vackert. Där fanns massor av fantastisk inredning i Vintage tema! 
 
Vi köpte färg till våra köksmöbler. Rekomenderar verkligen den här färgen om man vill åt den där vintage stilen! Fanns en super fin rosa färg, som jag planerar att anväda i framtiden. 
 
Bland koppar tängdes brud och brudgum's harar. Visst är de för söta? 
 
Sugen på kakor behövde man inte vara på det här stället, haha! 
 
En skev selfie behövde vara med! 
Sen åkte vi hem till mormor och åt en härlig middag, och vi hade det riktigt trevligt. Nice to catch up! ❤
Nu är vi hemma, trötta och belåtna med härliga saker med oss från butiken! Ska visa er våra väldigt dyra med även vackra "fynd" imorgon! Nu ska vi kolla på senaste Beck och mysa. 
Chu~
 
 
 
 
 
 

CINDERELLA


Den där känslan

God morgon bloggisen!
Ledsen att jag inte uppdaterat något efter London resan. Har inte riktigt haft tid.
Idag är det fredag, och jag har just vaknat. Fåglar kvittrar, och jag påminns om känslan av våren och att sommaren snart är här. Härlig känsla! 



Mina bästa tips - Hur du blir självsäker!

Lättare sagt än gjort, eller hur? Det är så vanligt att jämföra sig, vilket jag tycker är väldigt synd. Jag har mött på många tjejer som gör allt för att efterlikna allt från sångare, bloggare till modeller. Det är såklart väldigt påfrestande att sträta i mot sitt riktiga jag, för att vara någon helt annan. Men försök att släppa all den ångesten och tänk så här när det blir jobbigt; Du är du, och inte någon annan. Du kan inte vara som någon annan, så varför inte vara den bästa versionen av dig själv? Om du ska bevisa något, för någon, så är det enbart dig själv! Det kommer du att gå längre på! 
Allt du visualiserar eller förväntar dig att hända, har en chans att hända. Så om du bara tänker dåliga saker-"Jag är inte bra på något", "Jag är för tjock" - det är så du kommer visa dig för världen. Jag brukar tänka: Det du ger ut, kommer att komma tillbaka och det är du som väljer om det är bra eller dåligt. 
Ta ut negativa ord och fraser och ändra din inställning till saker. Allt har en guldkant, så se till att hitta den och njut! 
Alla kan göra fel, och det är inte hela världen! Accept, learn and try again! 
Du måste få folk att inse att du är den du är - take it or leave it! Sluta att lägga tid eller energi på människor som vill äga dig. Försök därför aldrig att passa in i en ram som någon annan skapat för dig! Om det är någon som vet vet vem du är, så är det du själv! 
Detta har jag tjatat om förut! Sätt upp dina personliga mål! 
Personliga mål får dig att håll igång, eftersom du känner dig glad och stark när du äntligen uppnått dem! Det ger dig också en större insikt i vem du är, och vad du vill. 
Acceptera dig själv för vem du är och lägg ingen energi på människor som möter dig med fördommar eller negativa kommentarer. Börja att visa att du är stark och värdefull och du kommer att känna att ditt liv blir helt annorlunda! Kom även i håg att ALDRIG slå ner dig själv för något, och kom ihåg att ta livet dag för dag. Börja att lyfta dig själv för en gångs skull, och gör dig av med dina osäkerheter! För du är bra som du är, kom ihåg det!
 
 
 

London




Hej hej! Jag och familjen har det super här i London. Idag fyller min pappa år, så vi ska till mesta dels fira honom. Vi ska även gå runt i Notting Hill, och sen så ska vi dra till Primark osv. Nu kommer taxin så vi hörs senare.. Chu~ 


Song Of The Day: Passion


Liz Lisa Spring Collections







Nu rymmer jag! ~

Hej hej bloggen! ♡ Nu sitter jag och väntar på tåget, som leder hem till lilla byn. För vet ni vad? Imorgon sitter jag på ett plan till London!~ 
Ska bli väldigt skönt att rymma iväg dit några dagar, shoppa massor och bara umgås med familjen. Helt underbart! ( ´∀`)♡ 


Robot Resturang

Hejsan bloggisen! ♡ 
Kom nyss hem från Robot resturangen med Eric. Vi ska umgås, kolla på anime, äta kladdkaka och sen så ska han sova över här. 
Yepp yepp!~



Ice Cream


Pink Dream House

 Ja tack, jag vill gärna bo här. Fy skäms vad snyggt det var! ❤ All those details! Lägg gärna ut era dröm hus på era bloggar, och länka mig inlägget! Vore kul och se vad ni gillar för hus! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördags - date med mina skolböcker


Glad Lördag på er! ♡ Jag har en plugglördag idag. Eftersom jag har prov i naturkunskap nästa vecka, så måste jag verkligen det. Vi läser just nu om kroppen osv. Ganska kul och jag kommer ihåg förvånansvärt mycket sen Högstadiet. Så förhoppningsvis så går det bra!
Hoppas ni har en mysig helg ♡♡ Chu~ 

A cute song for you guys!


När man ska bjuda hem någon:

 
 
 
 
 
 

Högskola

Hello! Jag kom precis hem efter en fantastisk dag i Skövde. Jag och min klass har varit på studiebesök för deras Högskola där.  
Jag vet redan att jag ska gå på en helt annan skola och linje, men det var ändå kul och se mina kompisar stå och dregla över allt och alla inne på tv-spels design linjen. 
Efter studiebesöket så åt jag en väldigt god veggoburgare och sedan så gick vi och kollade på uf mässan som var inne på Skövde Arena.
Men nu är jag hemma som sagt. Jag ska packa ihop lite kläder osv. och sedan ta tåget hem till familjen! Ska bli skönt att komma hem~ ♡ 

Vackra instrument

Har ni någonsin hört talas om dessa underbara instrument? Hangdrums/Spacedrums heter de och är ett slags idofon instrument som ser ut som en skål, och som man spelar på med hjälp av händerna.  De uppfannsav Felix Rohner och Sabina Schärer från Schweiz. Hittade det första klippet för något år sedan, och jag fastnade för de magiska ljuden direkt. Jag är väldigt sugen på att ha en egen måste jag säga, men jag har hört att de är ganska dyra. (」゜ロ゜)」Men det kan man nästan förstå. 

Anime Tips! - Oreimo

Hello bloggisen! Ett tag sedan jag bloggade nu. Har inte orkat blogga, eftersom det varit och är fortfarande massor av krångligheter i mitt liv just nu. *Puhh*.. och då antar jag att bloggen blir det sista jag tänker på tyvärr. 
Men jag har fått lite ur vägen nu, så blogg lusten börjar hitta sig tillbaka!  (˘˘)
I detta inlägg tänkte jag tipsa om en av mina favorit animes!
Den heter No Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai (puuh långt namn) och serien handlar om livet som en high school pojke som heter Kyousuke. Han får leva i skuggan av hans perfekta lillasyster Kirono, men en dag så får han av misstag reda på att hon döljer en hemlighet. Förutom att vara smart, söt och populär; så är Kirinos största hobby anime och eroge. Eftersom otaku hobbys är förbjudet i Kironos skola, vänkretsar och familj så måste hon hålla det hemligt. Hon börjar att dela lite av hennes otaku värld med hennes bror och när hennes hobby växer sig starkare så står hon inför flera problem när hon försöker hålla skenet och balansera sitt skolliv med sina hemliga fritidsintressen. Hennes bror blir då en avgörande del i det hela och måste klara av alla svårigheter som ligger framför dem. 
Jag älskar verkligen alla karaktärer i serien. Jag kan känna igen mig i Kirono ibland. Att man känner att man måste gömma sina otaku intressen eftersom de är mindre accepterande bland vänner osv. Men att man sedan vågar visa sin hobby mer och mer, trots att ingen verkar förstå sig på den!   
Den har också mycket humor, vilket jag älskar! 
Så tips,tips, tips till er som gillar en söt anime, och berätta gärna vad ni tyckte om den! Chu~❤
 
 
 
 
 

The Good Lie

Hejsan svejsan bloggisen! Idag var jag iväg tidigt, för att ta massor av blodprover.
Jag kunde inte sova inatt, så jag är super duper trött idag! Istället för att sova så låg jag och kollade på senaste avsnittet av Jordskott, och sen så såg jag även en film som heter The Good Lie. Den var jätte gullig, sorglig och ja..där låg jag och bölade mitt i natten! Jag är alltid så emotionell, speciellt när det kommer till filmer, haha. 
I dag så ska jag förbereda inför min mammas födelsedag som är imorgon! Jag ska försöka att smyga iväg och köpa blommor och  även maten tills imorgon. (˘˘**
Kramisar till er 

Walk On By - Dagnes låt

Ruskigt bra låt, som kommer spelas hela dagen idag tror jag, haha! 

RSS 2.0
Light Brown Pointer