Tumblr inspo

 

Smink eller inte?

                Jag tycker dess två videos har ett väldigt intressant ämne. Smink är något som blir vanligare och vanligare bland oss, men ska man ha smink eller inte?

Jag själv började med smink när jag var kanske tio eller elva år. Jag kommer ihåg att jag fick en stor låda med smink i julklapp av mina föräldrar. Jag lånade böcker på biblioteket, och läste om vad alla penslar och olika produkter skulle används till.  Jag minns att jag och mina kompisar gick till toaletten i skolan och stod och sminka oss och lånade varandras saker och jag tyckte att smink var en jätte spännande grej! Då var det ju dock bara lite mascara, rouge och kanske lite läppglans. Det var långt ifrån en vardaglig grej eftersom det var liksom inte i listan på top 10 viktigaste sakerna i livet.  

Ju äldre jag blev desto högre rankades sminkets viktighet i den där listan. Kompisar började använda mer och mer, och jag själv ökade absolut mitt användande av smink. Speciellt när jag gick i 7:an och hade nollkoll på hur man använde foundation och puder, haha. (som tur är så lär man sig)

Men annars så har jag aldrig varit någon som gillat att sminka mig mycket. Jag har alltid väx upp med en mamma som har sagt: "Du får ha smink på dig, så länge du kan känna dig bekväm utan det". Jag tycker det är en viktig och väldigt klok sak att hålla fast vid, och jag tackar min mamma för dom orden idag. För jag märkte av att sminket inte bara täckte över finnar och ojämnheter på folk. Det täckte över folks otroligt dåliga självkänsla och självförtroende.

Jag tycker att smink är en fantastisk grej! Det är något för alla, och med lite smink så kan man få en underbar dos av självförtroende! Man kanske vågar det där man aldrig gjorde tack vare några produkter i ansiktet. 

Det är dock många som glömmer att finna hur man får den där underbara dosen av självförtroende utan sminket!  

Smink ska inte behöva vara det som får en att känna att man duger. Så fastna inte i dom tankarna mina kära läsare! 

Kommentera gärna om vad ni tycker om det jag just skrivit. Kanske kan ni berätta er smink historia i en kommentar eller varför inte skriva om dettta på er blogg, och länka mig det? 

Kram

 


Herbaslim Te

 
Idag är jag hemma från skolan. Dricker en kopp med nyttigt Herbaslim Te och lyssnar på lugn och skön musik. Jag ska strax krypa ner i sängen igen och se om jag kan hitta någon bra film att titta på. Kanske en julfilm? Det är ju trots allt exakt 1 månad till Julafton idag. Även fast det är svårt att tro, när man kollar ut på det regninga och gråa vädret. Jag hoppas verkligen att det kommer vara en bra och förhoppningsvis vit jul i år. 
Kram 
 
 

Cute and cozy outfit!

Prövade att göra en outfit i Polyvore! Blev en höst/vinter outfit med massor av fina saker från här och var. 
 
 
 
 

"You Are More" - Michelle Phan

Jag älskar verkligen Michelle Phan! Det borde finnas mer människor som hon ute på internet! 
Ni borde verkligen kolla in denna video och följa hennes kanal för mer videos! 

10 saker jag älskar

  • När människor runt om kring mig är glada - Det finns inget bättre än en glad och positiv omgivning. Jag är själv en väldigt glad och positiv person och jag vill att alla omkring mig ska skratta, ha kul och må så bra som möjligt!
  • Känslan av att vara kär - Jag tror inte att det finns någon bättre känsla! Det pirrar, bubblar och brinner.. Ja, jag tror att alla som har varit kära förstår vad jag menar! Och ni som inte har det, ni har något fantastisk framför er! Nämen det är bara underbart helt enkelt. 
  • Material lycka - Ja, det är en annan typ av kärlek. Känslan när man håller i en ny sak som man drömt om hur länge som helst! Ljuvligt! Jag tycker absolut inte att material lycka är något dåligt! Så länge det inte går över styr såklart.
  • Fastna i en bra bok - Det är inte ofta jag fastar i en bok. Men känslan när man hittar en bok, som man absolut inte kan sluta läsa! Gaah! Det ända negativa är ju att man kanske tränger bort lite viktiga saker som: mat, familj, vänner osv.  haha! 
  • Äta länge - Något som jag alltid gör och älskar, är att äta länge. Det är en underbar känsla att kunna ta det lugnt och äta. Det bästa med det är att det är bra för hälsan också! 
  • Yoga - Yoga är något som jag började med denna sommaren. Det är en väldigt bra träningsform enligt mig! Man lär sig att få kontroll över sin kropp, bli vigare och starkare. Om ni inte gjort det någon gång så tycker jag definitivt att ni ska pröva! 
  • Tumblr - Att sitta och ödsla tid på att bara bläddra bland bilder på tumblr, har jag inget emot! Man får otroligt mycket inspiration och det är ett roligt tidsfördriv. 
  • Lana Del Rey - Hon är min absoluta favorit artist! Det finns ingen låt som jag inte gillar med hennes namn på! She's my queen! ♪ 
  • Levande ljus - Det är så himla mysigt med ljus! Speciellt om de är fina och luktar gott! Nu när mörkret börjar smyga sig fram, så brukar jag köpa ett gäng med ljus, som jag kan tända på mysiga kvällar.
  • Tid med min familj - Man inser verkligen hur mycket man behöver och älskar sin familj när man har flyttat hemmifrån. Jag saknar dem otroligt mycket och jag önskar att jag kunde träffa dem oftare! 

Bildkälla

Blank Space


Winter Dream Dresses

Vill köpa massor av vinter klänningar! För vem säger att man måste ta på sig byxor bara för att det är vinter och att man råkar bo i Sverige? 
Vilken klänning tycker ni är finast?

Svansjön!

Hello cutiepies! ♡ 
Svansjön uppträdandet var helt fantastiskt! 
Jag fick gåshud flera gånger, under den kvällen. Det är helt otroligt hur de kan röra sig på det sättet de gör och få det att se så himla lätt ut! 
Dansen, musiken, kulliserna, kostymerna, allt var jätte bra! Helt klart värt pengarna! 
Jag fick även min nya kappa och min basker på posten igår, så de hade jag på mig på uppträdandet! 
 
 
 

Dagens quote:

 

Ledig!

God morgon! ♡
Idag har jag kompledigt, eftersom det var öppethus i skolan igår. 
Så jag sitter och kollar på en film, dricker mitt vardagliga tillskott, och äter lite gröt. Jag har en lugn och skön morgon helt enkelt! 
Idag så ska jag åka hem till mina föräldrar. Det ska bli så kul att se dem igen. 
I kväll så ska jag även åka och kolla på Svan Sjön med mamma. Jag har länge velat åka och kolla på ett ballett framträdande, och nu blir det äntligen av. Så det ska bli jätte kul!
 
 

Shabby Chic Christmas

 
Nästan alla säger till mig, "Daniela, jag tror du gillar ljusa färger lite för mycket". Haha, jag älskar ljusa färger! Jag älskar när nästan allt är vitt, gammalt och har en liten prinsessig touch! 
Jag kan tycka att andra som har starka färger hemma, har det super snyggt! Men när det kommer till mig, så hamnar det alltid åt det ljusa och bleka hållet. 
Vad tycker ni om detta? Är du någon som gillar att gå åt ljusare färger eller är du den färgsprakande typen? Kul att veta vad mina kära läsare har för inrednings smak! ;) 
ʚ♡⃛ɞ
Bildkälla

marie antoinette

Massor av gifs från filmen om Marie Antoinette. Filmen är en av mina favoriter eftersom jag älskar tiden den utspelas i, kläderna, inredningen, skådespelarna..ja allt! Om ni inte har sett den, så tycker jag vekrligen att ni ska göra det! 

GOT7 Stop stop it

 Jag har längtat i något som känns som en evighet, och nu är den här! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, mer än att den är såå himla bra! (!!!!!). Jag tror jag dör lite faktiskt.
Yes, nu vet ni vad jag kommer att lyssna på ett tag, haha.

•Update•

Hejsan bloggisen! Jag har haft en underbar helg. 
I fredags så var det en jätte bra skoldag. Tacos till lunch, roliga lektioner och underbara kompisar..Behöver jag säga mer? 
Senare på kvällen så åkte ju jag och min bror till Skövde för att kolla på Al Pitcher. Han var precis som förväntad; Super rolig och värd var enda krona vi betalade! 
Sen så var det ju sjukt kul att få träffa min kära bror igen. Vi ses ju inte så ofta, eftersom han bor i Växsjö och jag i Lidköping. 
Det var en jätte lyckad dag helt enkelt! ♡ 
På lördagen så kom Emil hit och sov över.  Alltid underbart att få vara med honom. Vi kollade på The Hobbit och åt massor av onyttigheter. Så lördagen blev också lyckad och super trevlig! 
Nu så har han åkt hem dock. Jag ligger och myser med katten och "ögon shoppar" (som vanligt).  
Snart ska jag kolla på en repris av En natt på slottet och dricka lite te. 
Vi hörs imorgon
 

Al Pitcher

Hejsan svejsan! 
Skoldagen har varit bra. Snart kommer min bror och hämtar upp mig. Vi ska åka och kolla på Al Pitcher. Många av er kanske inte vet vem det är. Så här kommer några klipp från hans framträdanden: 
 

Helt plötsligt så har man en katt

Denna sötnos ska bo hos oss ett tag!
Det är från början en bort sprungen katt som aldrig blivit återfunnen. En bekant till mig tog hand om henne, men det visade sig att hon inte passade så bra ihop med den katten de redan hade. Så nu ska vi ta hand om henne i ca 1 vecka! 
Super go är hon, och på mindre än 30min så beter hon sig som att hon alltid har bott här! Ska bli en trevlig tid med henne, eller vad säger ni?
♔ Damen i fråga har inget namn än, så kom gärna med namnförslag! ♔ 
(^▽^)

*Skriker inombords*


Formgivning



Har det gött!

God kväll på er! Sitter just nu och myser med Manda. Skönt! 
Ibland behöver man bara va med sin närmaste kompis, och ingen annan. ♡



Lördags Frulle

God morgon bloggisen! 
Har nyss ätit en härlig lördags frulle. Känns super skönt att det är helg. Jag har inget planerat men jag tror det blir chill hemma faktiskt. 
Blev en ganska sen morgon, men jag ska snart hoppa in i duschen och få dagen att börja rulla. 
Vi hörs ♡ puss 

Cheer up

Hittade nyss denna låten, som är ganska ny! Gillar låtens djupa och känslosamma handling. Det handlar om att hon misslyckas på en jobbintervju, och blir därför påmind om när hennes pappa misste jobbet när hon gick på gymnasiumet och att han blev deprimerad. Hon stämplade då "산다는 건" vilket betyder "Cheer Up!" på hennes pappas hand, och nu gör hennes pojkvän dsm för att påminna henne om att vara glad ändå. 
Låten påminner även om någon annan låt, men jag kan inte komma på vilken det är! Aja, bra är den iaf! 

 


BOBON21

 

Inte OK

God morgon bloggisen! 
Är hemma från skolan idag. Saker och ting krånglar fortfarande. 
Vaknade ändå ganska tidigt. Gosade med hundarna, åt frukost och nu ska jag kolla på Inte OK på TV3Play. 
Dagen kommer nog bli ganska lugn. Ska nog bara plugga och sen färga håret. 
Men det blir nog att ligga och mysa i sängen ett tag först, haha.

Jag vill leva ett liv värt att dö för

Brukar inte lyssna på Ulrik Munther, men denna fastnade jag för. Han är duktig! 

Troja, Herkules och allt sånt där

 
 
Detta är vad jag sysslar med just nu. Jag har ett grupparbete om Antiken i Svenskan som jag håller på att plugga inför. Inget ämne som intresserar mig precis, men det måste göras! 
Drack lite te med mammi förut. Vi kollade på En natt på slottet. Jag var ganska pepp på programet, men nu i efterhand så tyckte jag att det var en besvikelse. De hade klippt programmet jätte mycket, de var rörigt och mediumet hade inte tillräckligt med "bevis". Vi får se, det kanske är bättre nästa gång. 
Nu ska jag försöka läsa på lite om Antiken igen, för snart så måste jag gå och lägga mig. 
Kram

RSS 2.0
Light Brown Pointer