AWSOME HAIR

 

Once Upon A Dream

Asså gud! Jag älskar Lana Del Rey! Fick igår reda på att hon sjunger låten Once Upon A Dream från Törnrosa! Hur awsome är inte det!? (´ ▽`).。o♡.
Skulle gråta floder om jag fick se henne live. 
 
 
 
 

•☆Inspiration☆•

 

The Secret Life of the Lolita 2!


Grattis bloggen!

Helluw ^-^ Är lite arg på min mobil just nu. Eller ja..internets fel. Eftersom det är 3år på bloggen idag så tänkte jag göra ett suprise inlägg..men det går inte att ladda upp. Så det är ju lite tråkigt.
Men jag vill hur sim hellst..med eller utan suprise tacka alla som läser min blogg. Jag vill speciellt tacka alla sötnosar som kommenterar söta saker! Blir verkligen jätye glad! ♥Är lite nyfiken också..
★Vem är du? Hur hittade du min blogg?★Hur länge har du läst min blogg?★


jag ↑

The Secret Life of the Lolita!

 

myspys med morotsdipp!

Moshi moshi! ♥
Sorry att jag inte har bloggat. Blev lite mycket i skolan osv. Idag har jag bara gjort tråkiga grejer som att va i skolan och handlat. Nu sitter jag och Manda och äter morotsdipp och myser. Man får ju lyxa till vardagen! ^_-
 
 
 

Svar på frågestunden!


Omnomnom ♥

God kväll!~ ♥♥
Jag kom nyss hem. Jag, mamma och pappa har varit och ätit thaimat. Det var riktigt gott och mysigt. Nu ska jag packa har jag tänkt mig. Sen ska jag åka hem till lägenheten igen. Ska bli roligt och skönt att komma tillbaka till skola igen. 
 

I'm gonna pop your bubblegum heart


Angelic Pretty

Kärlek till den här affären asså! Gud vad jag vill dit och shoppa. Man blir lite sugen eller vad säger ni? 
 
 

Info!

Videon ligger på fel håll men skit samma! ^-^ 

Update!

 Moshi Moshi! ^-^ ♥
Jag börjar känna mig frisk nu, vilket känns hur skönt som helst! Har nyss blonderat håret och det blev jätte ljust och bra. Snart så ska jag åka in till stan, handla och hämta lite saker i min lägenhet.
Något som jag inte har berättat är att jag igår fick en försenad julklapp från mamma och pappa (delvis mig själv). Nämligen ett paket från taobao! ♥♥ Jag älskar allt och det är nog den bästa beställning jag har gjort! Mer om det kommer sen när jag gör en liten review på sakerna. Mata ne~
(gammal bild)
 

Hilarious!


Puke rainbows!

Hejsan alla läsare! ^-^
Jag ligger just nu i sägen och är magsjuk. Inte nog med det så har jag smittat hela min familj. Så jag har inte skrivit så mycket på grund av detta.
Som ni kanske har märkt så har jag grejat en hel del med bloggen utseende mässigt. Har bytt till en ny design osv. Jag ska försöka få bort den där hello kitty muspekaren som jag och antagligen ALLA andra stör sig på och jag ska även fixa lite andra små saker. ^_^  
Om fem dagar är det 3år på bloggen! woho! Satt och kollade igenom alla inlägg förut och herregud vad fula inlägg och bilder. Lite roligt hur man förändrats haha. 
Jag:
 
 
 

Reblog: Vilken är snyggast?

 

Barbie, pink and leo!

 
 
 

Everyone Is Cute!


Princess

 

NYTT BAND - GOT7

Det har ju kommit en ny k-pop grupp nu! ^-^ GOT7 heter dom! De är så sjukt duktiga och helt underbara. 
 

KAWAII INK GRILS

 

Good morning baby


10 things

 
  • Jag har tvångstankar som är riktigt jobbiga. Håller på att jobba bort dem nu så jag kan leva ett bättre liv utan dem. 
  • Frukost är min favorit måltid. Dock måste jag alltid ha tid att äta den sakta och njuta av den för att kunna äta någonting alls. 
  • Jag var inte i skolan idag. Tågen krånglar och det kom ingen ersättnigsbuss. . . så jag fick va hemma! 
  • Jag är extremt morgonpigg. 
  • Jag vaknar klockan 5 varje dag. 
  • Jag gymmar 4gånger i veckan. 
  • Jag tänker väldigt mycket på min framtid. Jag har väldigt många mål och jag vet sen länge tillbaks vad jag verkligen vill satsa på! 
  • Jag är 1/4 enhörning
  • Jag hittade en söt och rosa knapp idag så jag limmade fast den på en trasig ring. Jag har den nu på mitt finger och den blev faktiskt väldigt fin! Ett tips till er med trasiga ringar där hemma haha! ^_^
  • Jag håller just nu på med en ny design till min blogg.. vet inte om den blev så bra men den får duga! 

Kände för dubstep!

 
Kände lite för dubstep idag så det är praktiskt taget allt jag lyssnat på idag! Knepigt hur valet av musik ändras från dag till dag. Någon mer som har så? 
Nu sitter jag iaf och lyssnar på deet.. och redigerar lite videos. 
 

Äventyrlig dag

 
 Hello mina-san! ヾ(@゜∇゜@)ノ♥Idag har jag sprungit på massor av små äventyr. Har varit hos farmor och umgåtts med henne och bland annat hjälpt henne med lite saker. Sen har jag träffat Manda och gått ut och filmat lite till mitt skolproject! Nu sitter vi båda och myser med en kopp te och bubblar. Hoppas ni har en lika mysig kväll som jag.. chuu~ ♥

Tips på en grymt bra tjej - Birdy

 
Har länge lyssnat på Birdy och jag tycker hon är så sjukt duktig! Hennes låtar är helt underbara! Vad tycker du?

Sweet Pink


En av mina favorit modeller

 

♡ Dagens outfit ♡

 

Cute outfits!

Vilken gillar du bäst? ^-^ Jag gillar nog 1:an och 2:an bäst. 
 

den sötaste apan på jorden?

 

Dagens Inspo!

 

RSS 2.0
Light Brown Pointer