Hyuna - Red


Närcon, Yoga och Dagens Planer!

Hejsan sötisar!
Kom hem från NärCon igår. Jag har haft jätte kul med underbara människor. Dock så är det super skönt att vara hemma. Tystnad, bra mat, egen säng, egen dusch och toa! ( ´∀`)Jag köpte bara två saker denna gång. Tycker att de mesta var överpris. Jag köpte en alpacasso och en gammal popteen tidning. Här är lite bilder från Närcon, samt vad jag köpte.
När jag kom hem igår så åt jag lite och gjorde ett yoga pass. Har nyss börjat med yoga. Jag tycker det är ett fantastiskt träningssätt, så jag rekommenderar det verkligen. Efter yogan igår så somnade jag och sov till klockan var 9 på morgonen och en fluga retades med mig. Idag blir det mer träning och yoga! Jag känner mig jätte peppad på träningen. ♡ Annars så ska jag noga bara slappa och packa upp. 

NärCon 2014

Hello! 
Nu är det dags i år igen! NärCon 2014! Jag håller just nu på att packa,tömma mobilen och peppar inför imorgon. Det ska bli helt underbart att komma tillbaka, ha kul, möta gamla och nya kompisar! PEPPEN! Är det någon av mina läsare som ska dit? Kom gärna fram och hälsa om ni ser mig! Skulle vara super kul att pratas vid! Puss! 
 

Dåliga dagar, syrris och Ullared

Hello!
Sorry sorry för den usla uppdateringen. Har haft en rad med dåliga dagar och jag har även varit nere hos syrris och shoppat i Ullared. Så det har varit mycket! Kanske visar jag upp vad jag köpte imorgon. Blev lite kläder och lite saker till lägenheten.
Nu ska jag iaf sova, ska upp tidigt i morgon och städa vinden med familjen. Ha det bra! Puss o Kram ♡







AOA - Short Hair


Outfit Inspo: BonBon21

Älskar verkligen den till vänter! Gillar även kjolen på höger sidan. Gah vad vackra kläder.

sneakpeek: lägenheten








Världens sämsta? Mycket möjligt

Hello guys!
Idag har jag slappat, rensat bokhyllor och målat lite på stolarna igen. Mår inte så bra så det känns skönt att ta det lugnt.
Jag har nyss kollat på filmen Loveletter och ätit jordgubbar. Älskar verkligen den filmen, men slutet. Låt oss vara ärliga. Den har världens sämsta slut!! Dö.
Nej men lite arg blir man faktiskt, haha.
Idag såg halva jag ut såhär iallafall:






Henry 헨리_Fantastic_Music Video

Jag gillar verkligen den här låten! Violinen blir väldigt fin och passar bra in i musiken. Tycker musikvideon är väldigt simpel men snygg. Riktigt bra och fastnar lätt på huvudet! I like it! 
Vad tycker ni?

Love is an Open Door

 

Dags vila

Hello Jellybeans! (。´ ∀`)ノ ★ Allt bra med er? 
Jag är inte så trött längre. Somnade nämligen i sängen vi har ute på altanen, och sov där i 4 timmar. Sjukt skönt var det! Tidigare idag så har jag städat mitt rum och målat stolarna som ska stå i mitt kök. De blir jätte fina och de kommer nog passa jätte bra i lägenheten. Ska bli så härligt att bo i Lidköping. Nära och bra till skolan och en underbar lägenhet.
Love, love, love.
 

Rosa V.S Brun

Hiss eller Diss? 
Vilken färg är snyggast? 
 

Favoriter från tumblr

 

Kan inte låta bli

Hello guys!
Ledsen för bloggtorkan. Flyttar till min nya lägenhet snart och sommarlovet är fullt av andra saker som drar i en. Därför har jag inte lagt så mycket tid på bloggen. Dock kan jag inte låta bli (håll i er) att längta lite, lite till hösten och skolan. Vet inte varför, haha. Idag är jag trött. Var ute på byn med min kompis Joel i natt. Vi badade och gick runt och umgicks bara. Så sent blev det och idag är det mycket att göra! Skyll dig själv Daniela. Skyll dig själv.

Två städer jag vill besöka just nu:

Kan ni gissa vilka det är? 
 
 

Taylor Swift Feels


Powerwalk

Hello guys! ♡
Jag kom nyss hem efter en skön powerwalk med hundarna. Molnen såg lite mörka ut på vissa ställen, men jag klarade mig.





Kira Kira Killer

 

My ootd!

✿Sweater: Gina Tricot ✿ Kjol: Lindex ✿ Tights: Taobao ✿ Halsband: Storenvy

Inspiration från min tumblr:

 

Skövde Haul!


Håll tummarna för mig!

Hello guys! 
Dagen har varit väldigt tråkig och väldigt seg. Det har regnat hela dagen och det ända jag har gjort är att sitta vid datorn. Känns som att dagen har blivit helt bort kastad. 
Idag är det 1 juli! Juni har gått så fort, men det har varit en väldigt rolig månad! Massor av äventyr och roligheter. 
Nu ska jag fixa mig för bädden. För i morgon så ska jag och mamma åka till sjukhuset. Jag ska kolla halsen och hjärtat. Vi får se hur det går. Håll tummarna för mig så ses vi i nästa inlägg! 
Bye! 
 

8Dayz

Åå jag älskar denna låten! Jag har gått och nynnat på denna hela dagen! ^-^ Påminner lite om Taylor Swift. Tror hon inspireras mycket av henne. 

Sailor Gal

 ✿ Klänning: Taobao (Liz lisa -Trallala) ✿ Hatt: Fokiwa ✿Tights: Taobao (BonBon21) 

RSS 2.0
Light Brown Pointer