I Daniela's huvud just nu:

Jag har verkligen börjat längta till sommaren! (Är det bara jag som gör det?)
Men nej då, den där snöstormen utan för mitt fönster ger sig inte för det. 
Jag har massor av planer för sommaren! Först så ska jag försöka sommar jobba lite. (Vilket är lite mindre kul och som jag egentligen inte vill , hehe) , men sen så ska jag åka till ett hus vi hyr i Spanien! Sen så ska jag självklart försöka vara med mina underbara kompisar så mycket som möjligt! Nä, jag dör lite av längtan när jag tänker på det. SÅ nu måste jag nog sluta innan mitt hjärta dör. 
Pöss
Bilder från weheartit.com

Hey there Delilah

Skit gammal låt som jag inte har lyssnat på sendan den var ny. Fick den på hjärnan i början på veckan och den har inte slutat sitta fast. Tur att den är bra, haha! ;) 
 

Cute Comics

 

En frukt-ansvärd lördagHejsan svejsan bloggisen! ♡ 
Vaknade vid 8 idag, men kunde inte ta mig ur sängen förns klockan var ca 11. 
Som jag berättade för några dagar sedan, så var jag ju på akuten. Det visade sig vara sten i gallan (gallsten).
Så jag ligger i sängen, det är lördag, jag har fått ställa in allt planerat med kompisar..men jaja, sånt är livet! 
Nu ligger jag som sagt i sängen. Jag ska äta lite frukt och titta på någon bra film. 
Det är ju ganska mysigt det med. 

"Cause there's no room for dreamers"

 
 

Vilken är snyggast?

 

Yohio har blivit skådespelare?

Har ni sett detta? Yohio har börjat att skådespela. Han ska vara med i en tv-serie som heter Jordskott. Han spelar med Happy Jankells, som är med i bland annat Portkod 1321. Även om jag inte är något "fan" av Yohio så ser jag verkligen fram emot att se hur den här serien kommer bli! 
Vad tycker ni och tänker ni titta på den?
 
 

Dolce & Gabbana Hair

Seriöst! Jag älskar Dolce & Gabbana's stil! Speciellt deras håruppsättningar. Allt de gör är så sjukt vackert, och jag älskar den surrealistiska känslan som blandas med renässans-inspirerade kläder.
Vad tycker du? 
 

något mindre bra + en födelsedag!

God morgon på er! 
Idag är det den 28 Januari, det är alltså 4år sedan jag startade den här bloggen! ♡
Och det är ju verkligen super kul! 
..Något som är mindre kul är att jag snart ska åka in till akuten. Jag har fått väldigt ont i magen, och jag misstänker att det antingen är något fel i levern eller i gallan. 
Lyckades i alla fall få i mig fruksot, och nu är det bara att vänta på att mammi ska komma och hämta upp mig. 
Men det är i alla fall super kul att det är födelsedag för bloggen idag! Ni som vill kan ju skriva vilka ni är, hur länge ni har läst min blogg och kanske hur ni hittade den! ♡ 
Skulle vara jätte kul att veta~ 
Kram på er 

Senbonzakura

 

"A girl should be two things: classy & fabulous" - CocoChanel

 

På väg hem!

 

Kantareller

 
 
Hejsan svejsan bloggisen! 
Är hemma hos min kompis Malene. Just nu sitter vi och ritar lite. Kom inte på så mycket att rita men än så länge har det blivit lite kantareller. 

Spegel spegel på väggen där

Jag fick en fråga på min frågestund, om jag hade bra självförtroende eller inte. Jag började då tänka på hur många det är som faktiskt varken har självförtroende eller självkänsla. Många av er som läser detta just nu kanske har svårt att veta hur man ska börja, vad man ska tänka på eller kanske till och med inte vet vad som är vad. 

 

Vi börjar med självkänsla.Man kan nästan höra på ordet vad det innebär - vad man känner för sig själv. Det är helt enkelt hur man ser på sig själv, hur man definerar sig själv som person och även sitt inre värde. Att du kan känna dig stark i dig själv, trots motgågar eller människor som vill trycka ned dig. Har man en god självkänsla så kan du alltså bortse ifrån att andra pratar om att du t ex klär dig annorlunda eftersom du vet att du är värdefull och unik! 

Självförtroende handlar om den tilltro du har till att klara av saker. Med ett högt självförtroende mår man bra när man får höra att man har gjort något bra, eller har klarat av något som var svårt. Därför har man bra självförtroende när man tror på sig själv och på att man kan klara av saker och när man får bekräftelse på det växer självförtroendet.

 

Mina knep för att få ett starkare inre:

1.Gör ett collage / en scrapbook där du klistrar, målar eller nålar upp dina drömmar. Det kan vara till exempel tidningsurklipp, utskrifter från nätet eller bilder du tagit själv! Sätt upp alla drömmar du kan komma på; utbildning/jobb, resor, inkomst, hus, bil osv. Vilket mål du än har i livet, föreställ dig det du vill framför dig!          

Jag har sagt det förut här på bloggen och jag säger det igen (eftersom jag verkligen rekommenderar det!) , skapa  tydliga mål i livet och så tidigt som möjligt! Jag själv har alltid haft mål att sträva efter i mitt liv. Det har ändrats massor med tiden, men jag har alltid haft något jag kämpat mot! Detta är något som jag har haft mycket nytta av, och jag önskar att alla kunde växa upp med dessa tankar i bakhuvudet! För jag ser idag att det är så sjukt många tonåringar som till exempel inte vet vad de vill jobba med, vilket bygger upp mycket ångest och press i skolan.

Att alltid ha ett mål gör att man utvecklas väldigt snabbt. Man har enklare att ta för sig och tro på sig själv i skolan. Om man kollar på kända människor som har lyckats med sina liv, så har de oftast börjat på det här viset.  Du skapar ditt liv genom dina förväntningar! 

 
Om vi säger att du nu har hittat vad dina drömmar är, du känner dig verkligen passionerad inför din idé eller dröm. Grattis, du har kommit en lång väg!
Ibland kan man dock bemötas av människor i omvärlden som tvivlar och trycker ner ens idéer och drömmar. För jag minns när jag till exempel gick i högstadiet. Det var stora uppståndelser om gymnasieval och vuxna som frågade ut en vad man tänkte jobba med i framtiden. Det var många som sa att jag till exempel inte skulle kunna plugga i en annan stad än den jag bodde i, att jag inte skulle klara av gymnasiet, att linjen jag valde var fel osv.  (De flesta var vuxna människor).
Det är så lätt att tillslut hålla med de människor som trycker ned en och tillslut så ger man upp.  Våga tro att du kommer att lyckas! När det blir jobbigt, ta en titt på ditt collage av drömmar och mål, och föreställ dem framför dig! Jag valde att köra på min grej, och jag går nu på ett underbart program på gymnasiet och allt går toppen! I slutändan så är det du som ska stå ut med ditt val, inte någon annan. Så kör på din grej!
 

 Sen har vi det här med att tycka om sig själv. Det här med att tycka om sig själv har ju så klart en stor betydelse när man ska sträva mot sina mål och drömmar. Det gäller att veta om att du är bra nog, att du är värd att lyckas med dina drömmar, att du är fin nog och att du har bra egenskaper! 

Övning 1. - Denna övning kan kännas obehaglig eller jobbig för många men det är verkligen bra att öva på!

Ställ dig framför spegeln och granska dig själv. Försök att hitta det du tycker allra bäst om på din kropp, och så fort det kommer en negativ tanke; byt då ut den mot det du tycker bäst om. Om du inte tycker om dina lår till exempel, byt då ut tanken med att "jag är nöjd med min mun" , eller " Jag gillar mina ögon, eftersom de har en vacker färg". Försök att hitta något positivt i allt, även om du måste ljuga för dig själv vid vissa tillfällen! 

Repetera det så ofta du kan, och prata gärna högt för dig själv. Om du tycker det är jätte jobbigt så kan du tänka att din spegelbild är din tvilling. Vad skulle du sagt till din tvilling? Skulle du vilja att din tvilling mådde dåligt över sig själv? 

Ge inte upp när det känns jobbigt! Det kommer att bli mycket bättre! 

 Övning 2.  - Denna kan vissa tycka är lite knepig och det kan ta ett tag innan man klarar det utan problem, men det viktigaste är att man försöker så gott man kan. 

 

* Skriv ner minst 5 bra egenskaper (ex. omtänksam, positiv osv.) 
* Skriv ner minst 5 saker du är bra på (Rita, sjunga, hjälpa folk)
* Sätt som mål att du ska klara 20st på varje lista! 

 

Jag hoppas verkligen att ni har orkat läsa denna eviga text, lärt er något och att ni kanske kommer lära er något med hjälp av dessa övningar som har funkat för mig under alla år! 

Ta hand om er sötisar! Det finns bara 1 av er! ❤ Om ni har några mer tips så är ni mer än välkommna att dela med er av dem i kommentarerna! 

Om ni inte har någon att prata med eller om ni har några frågor/undrar något, så finns jag på email eller kik : 

kawaiidanni@gmail.com

KIK: @kawaiidanni

❤Love you guys

 

Bildkälla 


Delicato

 
Hello guys! 
Skoldagen har varit väldigt rolig! Var inga speciellt roliga lektioner, men mina fantastiska vänner gör skolan till ett sjukt mycket roligare ställe! ♡ Love them! 
På vägen hem så sprang jag förbi Delicato, som har sjukt goda bakverk osv.. Där köpte jag med mig en fransk choklad tårta till mig och Manda. 
Så den har jag och hon munsat på och haft det trevligt! Ni borde verkligen testa den! ~ 
Kramis 

Frågestund - Svar

1. är du kär? - Svar: Nej, det är jag inte

2. hund eller katt människa?  - Svar: 100% hundmänniska 

 
3. favorit färg? - Svar: Vit och pastell rosa
 

4. favorit mat? - Svar: Bönbiffar med massor av sallad 

 

5. ditt bästa minne - Svar: Super svår fråga, eftersom jag har väldigt många och fina minnen! Haha jag vet inte!! 

 

6. Har du bra självförtroende? - Svar: Ja, jag har ganska bra självförtroende 

 
7. Är du nöjd med ditt utseende? - Svar: Jag har lärt mig att vara nöjd med det
 

8. Vad anser du vara meningen med livet?  - Svar: Meningen med livet kan se olika ut från person till person. Jag tror att det finns massor av olika slags meningar med livet. Det kan vara allt från att finna sig själv, till att fortplanta sig!   (^▽^) Utvecklas och förhoppningsvis lämna ett bra spår (som påverar andra människor och jorden) efter sig när man dör! 

 

9. Kan inte du presentera din pojkvän? - Svar: Vi har gjort slut, så nope! 

 

10. Vad väljer du, godis eller chips? - Chips, helt klart! Mår alltid så illa efter jag ätit godis. 

 

11. Har du kysst en kompis? - Yes I have

 

12. Kan man vara vän med sitt ex? - Klart man kan! Allt beror på om båda vill och om båda har släppt kärleks känslor för varandra osv.  

 

13. Sminkar du dig varje dag? - Nej, det gör jag inte. Jag brukar ha smink på mig så lite som möjligt nu för tiden.

 

14. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn? - Först så ville jag bli en "sågerska", vilket jag verkligen INTE förstår med tanke på min brist på musikalitet, haha. Sen så ville jag bli tandläkare eller något annat jobb innom vården. Och efter det så ville jag bli egenföretagare, vilket jag än i dag håller mig fast vid! 

 

15. Vad gör du om tio år? - Om 10 år så är jag 28år gammal. Jag hoppas då att jag har börjat få igång mitt företag och så. 

 

16. vad tycker du mest om på killar/Tjejer? - Eftersom det står på, så antar jag att du menar utseendemässigt. Jag har alltid varit svag för killar och tjejer med asiatiskadrag, men annars så gillar jag mörka ögon och mörkt hår. Men har personen en bra personlighet, som jag trivs med så finns det undantag! 

 

17. Du skrev att du funderade på att bli vegan, varför? - I flera år så har jag haft väldigt svårt för att äta kött. Jag har dock ätit det som legat på tallriken, eftersom det är så jag blivit uppfostrad och formad av samhället. Nu när jag är äldre så har jag hand om min egen matlagning och mina egna inköp av mat. Nu när ja inte längre är lika pressad av att äta det som andra säger är "rätt" så blir mat som en gång har haft ett ansikte ( helt omedvetet) inte så aptitligt. Jag har verkligen försökt att tycka om köttet trots detta, men det blir att jag dränker det i ketchup istället (vilket inte är så bra).  Jag äter fortfarande kött om jag äter hos någon som bjuder mig osv. Hemma äter jag fisk och kyckling någon gång men annars är det veggomat som gäller! Det är också så att jag måste veta tillräckligt om kosten för att kunna börja med den 100%. Det är en kost med mycket att tänka på. 

 Nu blev det en liten novell om det här med vegan grejen, men om ni vill veta mer om mina tankar kring allt det så är det bara att kommentera! 
Det var hur som helst alla frågor! ❤ Kommentarer får mig att fortsätta att vilja blogga! Så tack! 

 

 

 
 

Throwback - Textile Fashion Center

 
 
 
 
 

Beartooth

Sjukt bra låt av The Lines! 
Sorry för en väldigt (!!!) ouppdaterad blogg!
De senaste dagarna har bara varit allmänt skit, och jag kommer därför återgå till bloggen när allt blir bra igen! ❤ Hoppas att ni har överseende med detta! 
Kram på er! 

Liz Lisa Staff Inspo

 

Tulpaner

 

Catherine

Hejsan bloggisen! 
Jag har varit ganska off från bloggen de senaste 2 dagarna (ledsen för det). Min kompis Eric har varit hemma hos mig och sovit över och så. 
Vi har verkligen haft det super kul! 
Vi har bland annat spelat ps3. Han tog med sig ett spel som som heter Catherine. Riktigt kul spel måstr jag säga! Intressant handlig, snygga karaktärer och bra musik. Funderar faktiskt på att skaffa det själv nu, haha! 
Såhär ser spelet ut
 
När vi inte har spelat ps3, så har vi bakat, ritat, spelat kort, skrattat i hjäl oss eller bara suttit och pratat om allt och ingenting. 
Nu är jag dock väldigt trött! Jag borde verkligen sova..I morgon ska jag upp tidigt, göra morgon yoga, äta frukost och sedan åka och spela badminton med pappa! Rolig och aktiv dag blir det imorgon! ♡ 
Kram

Ghosttown

Brukar inte lyssna på Madonna, men shit vad bra hennes nyaste album är!
Ghosttown är den bästa låten tycker jag. 

Frågestund

 
Tänkte nu ha en frågestund! Fråga vad ni vill så svarar jag på dem (kanske i en video?) om några dagar! Om ni vill, så kan ni även kommentera vad ni tycker jag ska göra för inlägg/videos.
Puss o Kram ♡ 

Snowy Day

 
 
 
 
 
 

Vinterparadis!

Det har tydligen snöat inatt. Så jag vaknade upp till ett vinterparadis! 
De flesta tittar nog ut i sina fönster och önskar att det inte är sant, men eftersom jag var sjuk hela "snöperioden" som varit så blir jag super glad att jag får vara ute i snön i alla fall 1gång! 
Så jag har varit ute en stund och busat med hundarna och fotat lite. Super mysigt! ♡ 
 
 

Exodus: Gods and Kings


Har nyss varit på biodate med Emil. Vi kollade på Exodus Gods and Kings. Den var lite sämre än vad jag trodde att den skulle vara, men det var ändå en helt okej film. 
Nu så ska jag dra hem till Emil, sova där och ha det mys! ♡ kram 

♡ Liz Lisa Inspo ♡


Moment Of Clarity


Nyår 2015

 
 
 
 
"Gott Nytt år!" får jag säga nu, eftersom jag inte bloggade någonting om det igår. 
Så, nu är det 2015! Jag har haft ett ganska bra år! Mycket upp och ned gångar men jag är väldigt nöjd med vad 2014 har gett mig. 
Om 28 dagar så är det 4år sen jag skapade bloggen! När jag tänker på det så undrar man lite om det finns någon där ute som har läst min blogg i alla dessa 4 år. Jag är super glad att jag har någon som gillar att klicka in och kolla vad jag lagt upp och så vidare. Jag är ännu gladare över alla de fina kommentarerna som jag får ibland! Mitt hjärta blir alldeles varmt! 
Hur som hellst, tack för ett bra år! 

RSS 2.0
Light Brown Pointer