Anime Tips! - Oreimo

Hello bloggisen! Ett tag sedan jag bloggade nu. Har inte orkat blogga, eftersom det varit och är fortfarande massor av krångligheter i mitt liv just nu. *Puhh*.. och då antar jag att bloggen blir det sista jag tänker på tyvärr. 
Men jag har fått lite ur vägen nu, så blogg lusten börjar hitta sig tillbaka!  (˘˘)
I detta inlägg tänkte jag tipsa om en av mina favorit animes!
Den heter No Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai (puuh långt namn) och serien handlar om livet som en high school pojke som heter Kyousuke. Han får leva i skuggan av hans perfekta lillasyster Kirono, men en dag så får han av misstag reda på att hon döljer en hemlighet. Förutom att vara smart, söt och populär; så är Kirinos största hobby anime och eroge. Eftersom otaku hobbys är förbjudet i Kironos skola, vänkretsar och familj så måste hon hålla det hemligt. Hon börjar att dela lite av hennes otaku värld med hennes bror och när hennes hobby växer sig starkare så står hon inför flera problem när hon försöker hålla skenet och balansera sitt skolliv med sina hemliga fritidsintressen. Hennes bror blir då en avgörande del i det hela och måste klara av alla svårigheter som ligger framför dem. 
Jag älskar verkligen alla karaktärer i serien. Jag kan känna igen mig i Kirono ibland. Att man känner att man måste gömma sina otaku intressen eftersom de är mindre accepterande bland vänner osv. Men att man sedan vågar visa sin hobby mer och mer, trots att ingen verkar förstå sig på den!   
Den har också mycket humor, vilket jag älskar! 
Så tips,tips, tips till er som gillar en söt anime, och berätta gärna vad ni tyckte om den! Chu~❤
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt vackra namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Vår hemlighet)

Har du någon blogg/hemsida?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Light Brown Pointer